امروزجمعه, 27 مهر 1397 04:36

تربیت پزشک افتخار بزرگی برای دانشگاه علوم پزشکی گناباد است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم جشن دانش‌آموختگی دومین دوره دانشجویان پزشکی عمومی، تربیت پزشک را افتخار بزرگی برای این دانشگاه عنوان کرد.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی در آئین دانش‌آموختگی دومین دوره پزشکی عمومی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سالن همایش‌های کوثر ضمن تبریک به دانش‌آموختگان که از این پس، سلامت بخشی از جامعه را به دست خواهند گرفت، گفت: به خانواده این پزشکان نیز تبریک ویژه عرض می‌کنم که امروز شاهد به ثمر نشستن ثمره زندگی خود هستند.
وی با اشاره به کمبود پزشک در سال‌های ابتدایی دهه60، گفت: به عنوان یک گنابادی به خود می‌بالم که امروز شاهد برگزاری جشن دانش‌آموختگی دومین دوره پزشکی عمومی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه سلامت محدود به زمان و مکان خاصی نیست، ابراز کرد: فارغ‌التحصیلی برای همه دانشجویان به ویژه برای دانشجویان پزشکی وجود ندارد، چراکه پزشکی علمی پویا و به روز است که هیچ وقت فارغ‌التحصیلی ندارد.
دکتر باذلی با اشاره به اینکه امروز جامعه ما با بداخلاقی‌های حرفه‌ای زیادی مواجه است، گفت: از دانشجویانی که امروز به کسوت ارزشمند پزشکی در می‌آیند، می‌خواهم که به سوگند خود وفادار بمانند.
وی تاکید کرد: جامعه پزشکان بااخلاقی لازم دارد که تمام تلاش آنها ، سلامت انسان و درمان بیمار باشد.
دکتر باذلی با قدردانی از همه همکاران دانشگاه به ویژه افرادی که در بخش‌های بالین و آموزش بیشترین ارتباط را با دانشجویان پزشکی دارند، اظهار امیدواری کرد که پزشکانی باسواد، با تجربه و بااخلاق در این دانشگاه تربیت شوند تا جامعه سال‌ها از دانش و تخصص آنها بهره‌مند شود.