امروزجمعه, 27 مهر 1397 04:37

اهدا خون رئیس و جمعی از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد

دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد و جمعی از اعضای هیئت رئیسه و کارکنان دانشگاه با حضور در پایگاه انتقال خون، بخشی از خون خود را اهدا کردند.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، در گرامیداشت 9مردادماه، روز اهدای خون سالم، دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه جمعی از اعضای هیئت رئیسه، مدیران و کارکنان حوزه‌های مختلف دانشگاه در پایگاه انتقال خون حضور یافتند و بخشی از خون خود را اهدا کردند.
دکتر باذلی قبل از اهدای خون، در دیدار با رئیس پایگاه انتقال خون گناباد با قدردانی از خدمات این مرکز و همچنین اهداکنندگان خون، گفت: وجود پایگاه فعال انتقال خون در کنار همت مردم در راستای اهدای خون، نقش موثری در تامین خون مورد نیاز بیماران و در نتیجه سلامت آنها دارد.
دکتر تجلی رئیس پایگاه انتقال خون گناباد هم در جمع رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گناباد به تشریح خدمات و فعالیت‌های این مرکز در تهیه فرآورده‌های خونی پرداخت و گفت: از اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گناباد به ویژه دکتر باذلی رئیس دانشگاه به عنوان یک اهداکننده مستمر خون که در جهت فرهنگ‌سازی اهدا خون تلاش می‌کنند، سپاسگزارم.
وی، حضور رئیس و پرسنل دانشگاه علوم پزشکی گناباد را باعث دلگرمی و قوت قلب مجموعه انتقال خون دانست و گفت: در آخرین جلسه کمیته انتقال خون، قول‌های خوبی توسط مسئولین دانشگاه علوم پزشکی داده شد و مساعدت‌هایی داشتند که از همکاری‌ها و همراهی‌های این مجموعه نیز قدردانی می‌کنم.