امروزسه شنبه, 30 مرداد 1397 18:37

اهدا گل به مادران/ بازدید از روند اجرای اقدامات بیمارستان‌های دوستدار کودک

همزمان با هفته جهانی تغذیه با شیر مادر (16 – 10 مرداد)، دکتر باذلی رئیس دانشگاه با اهدا شاخه‌های گل، از مادرانی که نوزادان خود را با شیرمادر تغذیه می‌کنند، قدردانی کرد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه جمعی از معاونین و مدیران همزمان با هفته جهانی ترويج تغذيه با شير مادر، در بیمارستان علامه بهلول حضور یافت و از نزدیک روند اجراي اقدامات دهگانه بيمارستان‌هاي دوستدار كودك را در این بیمارستان بررسی نمود.
 وی همچنین با حضور بر بالین مادرانی که تازه فرزندشان متولد شده بود، با اهداء شاخه های گل از مادرانی که تغذیه فرزند خودشان را با شیر مادر شروع کرده بودند، قدردانی کرد.
دکتر باذلی در حاشیه این  بازدید با تاکید بر اهمیت و ضرورت تغذیه باشیر مادر، از مادران خواست تا فرزندان خود را تا پایان دوره شیرخوارگی با شیرمادر تغذیه کنند.