امروزدوشنبه, 26 آذر 1397 23:30

پیام تبریک دکتر باذلی به مناسبت روز خبرنگار

دکتر جواد باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در پیامی با تبریک روز خبرنگار، از همکاری‌های سازنده و اثربخش آنها در راستای ارتقای سلامت جامعه قدردانی کرد.

به گزارش وب‌دا، متن پیام دکتر باذلی به مناسبت روز خبرنگار به شرح زیر است؛

به نام خدا

نامگذاری برخی از روزهای سال به نام فعالان و تلاشگران یک حرفه، نشان دهنده اهمیت آن گروه اجتماعی برای جامعه است؛ در این بین نامگذاری روزی به نام خبرنگار، فرصتی مناسب برای قدردانی از زحمات دیده‌بانان حقیقی جامعه و پل‌های ارتباطی مردم و مسئولین است، تلاشگران بی ادعایی که در تمام روزها و لحظه‌ها در عرصه‌های مختلف حضور دارند تا به نحوی شایسته رسالت خطیرخود را به انجام برسانند.
سلامت یکی از این عرصه‌های مهم و اثرگزار است که خبرنگاران و اصحاب رسانه به عنوان بازویی توانمند می‌توانند در حفظ و ارتقاء آن نقشی مهم ایفا نمایند. یقینا هر جامعه ای برای تحقق توسعه پایدار نیازمند تلاش در جهت حفظ و ارتقای سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی آحاد مردم جامعه است چراکه بدون انسان سالم و توانمند، توسعه محقق نمی‌گردد.
متاسفانه دنیای امروز با گسترش روزافزون بیماری‌های غیرواگیر مواجه است که برای برون رفت از آن نیازمند تغییر سبک زندگی و افزایش خودمراقبتی در افراد جامعه هستیم و رسانه‌ها به عنوان یک رکن مهم فرهنگ‌ساز می‌توانند نقش مهمی در این راستا ایفا نمایند.
اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره شهید محمود صارمی و تبریک 17مردادماه، روز خبرنگار به همه اصحاب رسانه و خبرنگاران شهرستان‌های گناباد و بجستان، از همکاری سازنده و اثربخش این عزیزان با دانشگاه علوم پزشکی گناباد که در راستای ارتقای سلامت جامعه انجام شده است قدردانی می نمایم و امیدوارم این قشر فرهیخته، همچنان دانشگاه را در تحقق اهداف خود که حفظ و ارتقای سلامت جامعه است، یاری نمایند.

دکتر جواد باذلی