امروزسه شنبه, 30 مرداد 1397 18:35

برگزاری پیاده روی با حضور خبرنگاران

در گرامیداشت 17 مردادماه، روز خبرنگار و در راستای ترویج فرهنگ سلامت، یک برنامه ورزشی با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه از شهرستان‌های گناباد و بجستان برگزار شد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، در این برنامه که دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم حضور داشت، شرکت‌کنندگان مسیر حدودا دو کیلومتری در طبیعت خانیک را به صورت پیاده طی کردند.
دکتر باذلی در پایان این برنامه ورزشی، به نقش مهم خبرنگاران و رسانه‌ها در ترویج فرهنگ سلامتی اشاره کرد و گفت: با توجه به گسترش روزافزون بیماری‌های غیرواگیر بر اثر عواملی از جمله کم تحرکی، تغذیه نامناسب، مصرف دخانیات و ... و لزوم ترویج سبک زندگی سالم در میان خانواده‌ها، رسانه‌ها به عنوان یک ابزار گسترده و فراگیر، می‌توانند در تغییر سبک زندگی ناسالم و گسترش ورزش و تحرک و در نتیجه افزایش سلامت جامعه نقش‌آفرینی کنند.
وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی مسئولیت سلامت جامعه را دارد و در انجام این وظیفه، همه مردم حق مساوی دارند و برای همین هیچ‌گاه وارد دسته‌بندی‌های سیاسی نمی‌شویم و نخواهیم شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد افزود: رسانه‌ها به عنوان پل‌های ارتباطی مردم و مسئولین، می‌توانند با انتقال خواسته‌ها و مشکلات مردم، مسئولین را در جهت حل و کاهش آنها یاری نمایند.
دکتر باذلی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی همواره تعامل با خبرنگاران را در اولویت قرار داده است، تاکید کرد: قطعا تقویت تعامل دانشگاه علوم پزشکی با رسانه‌ها، در گسترش فرهنگ سلامتی و در نتیجه حفظ و ارتقای سلامت جامعه موثر است.
یادآور می‌شود؛ در حاشیه این برنامه ورزشی که در فضایی صمیمی برگزار شد، مسابقه طناب‌کشی هم با حضور شرکت‌کنندگان انجام شد.