امروزجمعه, 23 آذر 1397 14:14

پیام تبریک دکتر باذلی به مناسبت روز پزشک

دکتر جواد باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در پیامی با تبریک روز پزشک از خدمات این قشر فرهیخته قدردانی کرد.Dr-bazeli-100

به گزارش وب‌دا، متن پیام دکتر باذلی به شرح زیر است؛
به نام خدا
آغازین روز شهریورماه که به یمن زادروز خجسته پزشک شهیر و نامدار ایرانی، شیخ الرئیس ابوعلی سینا روز پزشک نام گرفته است، بهانه مبارکی است تا در این خجسته روز تلاش های ارزشمند جامعه خدوم و فرهیخته پزشکی که با توکل بر خدای بزرگ و با بهره گیری از علم و دانش خود،  سلامت را به جان های دردمند و رنجور بیماران هدیه می کنند، گرامی بداریم.
بدون تردید سلامت یکی از مهمترین و اساسی ترین ارکان پیشرفت و توسعه هر جامعه ای است و بخش مهمی از حفظ و ارتقاء این نعمت ارزشمند مرهون وجود پزشکانی است که صادقانه و عالمانه زندگی و عمر خود را وقف خدمت به بیماران و التیام آلام افراد جامعه می نمایند.
و چه زیباست وقتی بواسطه این خدمت بی منت، لبخندی بر لب بیمار رهایی یافته از درد و رنج می نشیند و شادی و امید به خانواده او بازمی گردد و بار دیگر به یادمان می آورد که پزشکی چه حرفه شریف و عزیزی است، حتی اگر گاهی مورد بی مهری قرار گیرد.
بر خود لازم می دانم تا به رسم قدرشناسی با تبریک این روز فرخنده از تلاش ها و خدمات صادقانه و ارزشمند پزشکان عزیزی که در جای جای منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حال خدمت رسانی به مردم شریف منطقه  هستند سپاسگزاری نمایم.
خداوند به برکت دعای خیر مردمی که از خدمات شما بهره مند می شوند، سلامت را همراه زندگی تان قرار دهد.

دکتر جواد باذلی