امروزیکشنبه, 27 آبان 1397 05:42

تجلیل از پزشکان نمونه دانشگاه در سال 97

در گرامیداشت روز پزشک، در مراسمی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی، جمعی از مسئولین شهرستان و اعضای سازمان نظام پزشکی شهرستان‌های گناباد و بجستان، از پزشکان نمونه دانشگاه در سال 97 تجلیل شد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، در این مراسم که در سالن همایش‌های کوثر پردیس دانشگاه برگزار شد، با اهدا لوح تقدیر و هدیه، از دکتر محمدرضا سبحانی متخصص نورولوژی، دکتر سید محمود حسینیان فوق تخصص گوارش، دکتر ابوالفضل قهرمانی جراح عمومی، دکتر سید مهدی مدنی، دکتر منیره  دنیایی و دکتر زهرا عبدالهی به عنوان پزشکان نمونه دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سال 97 تجلیل شد. همچنین در این مراسم از دکتر علی رمضانی به عنوان دندانپزشک نمونه دانشگاه قدردانی شد.
دکتر ابوالقاسم صادقپور رئیس هیئت مدیره نظام پزشکی شهرستان‌های گناباد و بجستان در این مراسم با تبریک روز پزشک و روز داروساز، به تشریح برخی از پیگیری‌ها و فعالیت‌های این سازمان در سال گذشته پرداخت و گفت: تلاش می‌کنیم تا تعرفه‌گذاری بخش خصوصی به سازمان برگردانده شود.
وی، نظام پزشکی قوی را نیازمند همکاری و کمک همه اعضای این سازمان دانست و از اعضا خواست تا مطالبات و خواسته‌های صنفی خود را از طریق نظام پزشکی پیگیری کنند.
یادآور می‌شود؛ تجلیل از اعضای نمونه سازمان نظام پزشکی شهرستان‌های گناباد و بجستان و اجرای موسیقی از دیگر برنامه‌های مراسم بزرگداشت روز پزشک در دانشگاه علوم پزشکی گناباد بود.