امروزپنج شنبه, 29 شهریور 1397 01:44

قدردانی رئیس دانشگاه از تلاش‌های جامعه پزشکی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم بزرگداشت روز پزشک از تلاش‌های صادقانه و با اخلاص جامعه پزشکی قدردانی کرد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم گرامیداشت روز پزشک که با حضور پزشکان، دندانپزشکان، داروسازان، ماماها و کارشناسان پروانه‌دار سازمان نظام پزشکی شهرستان‌های گناباد و بجستان و خانواده آنها در سالن همایش‌های کوثر پردیس دانشگاه برگزار شد، با تبریک روزهای پزشک و داروساز، گفت: با توجه به مشغله‌های کاری فراوان جامعه پزشکی، برگزاری مراسم گرامیداشت روز پزشک فرصت مناسبی برای دیدار وگفتگو و تجلیل از تلاش‌های آنها است.
وی با قدردانی از همکاری‌های سازمان نظام پزشکی، اظهار کرد: هم‌افزایی و همکاری دانشگاه علوم پزشکی با نظام پزشکی قطعا ثمرات امیدبخشی خواهد داشت و امیدوارم تعامل این مجموعه‌ها بیش از گذشته شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به روند توسعه‌ای پزشکی در دهه‌های اخیر اشاره و ابراز کرد: در حالی که در سال‌های دهه 60، تعداد پزشکان این شهرستان انگشت‌شمار و عمدتا غیر ایرانی بودند که امکان برقراری ارتباط کلامی با بیمار نداشتند، در حال حاضر بالغ بر 200 نفر عضو سازمان نظام پزشکی شهرستان‌های گناباد و بجستان هستند که از این تعداد 100 نفر پزشک عمومی و متخصص می‌باشند.
دکتر باذلی با اشاره به مشکلات و سختی‌های حرفه پزشکی، گفت: بی شک تلاش‌های جامعه پزشکی بر کسی پوشیده نیست و اگر در این دنیا جبران نشود، یقینا مرضی رضای خداوند خواهد بود.
وی با بیان اینکه مردم قدرشناس و دعاگوی خدمات صادقانه و خالصانه پزشکان هستند، تاکید کرد: تلاش مجموعه دانشگاه و جامعه پزشکی ارائه بهترین خدمات با بالاترین کیفیت در بیمارستان‌ها است.