امروزیکشنبه, 27 آبان 1397 05:41

افتتاح چهار پروژه بهداشتی و درمانی دانشگاه در گرامیداشت هفته دولت

همزمان با هفته دولت، سه پروژه بهداشتی و درمانی مرکز خدمات جامع سلامت بیلند، مرکز خدمات جامع سلامت زین‌آباد، پایگاه سلامت توحید و اقامتگاه همراه بیمار در شهرستان‌های گناباد و بجستان افتتاح شد.

به گزارش وب‌دا، مشخصات این پروژه‌ها به شرح زیر است؛

مرکز خدمات جامع سلامت شهید آیت‌ا... مدنی بیلند با زیربنای 710 متر مربع و اعتباری بالغ بر 12 میلیارد ریال

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

مرکز خدمات جامع سلامت زین‌آباد با زیربنای 570 متر مربع و اعتباری بالغ بر 9 میلیارد ریال که 2 میلیارد و پانصد میلیون ریال آن توسط خیرین تامین شده است.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

اقامتگاه همراه بیمار با زیربنای 540 متر مربع و 9 میلیارد ریال هزینه که توسط مجمع خیرین سلامت دانشگاه و از کمکهای خیرین احداث شده است

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

پایگاه سلامت توحید با 290 مترمربع زیربنا و چهار میلیارد و 500 میلیون ریال که در زمین اهدایی شورای اسلامی شهر گناباد به مجمع خیرین سلامت دانشگاه احداث شده است.