امروزیکشنبه, 27 آبان 1397 06:00

افتتاح 15 پروژه با اعتباری بالغ بر 280 میلیارد ریال

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در گرامیداشت هفته دولت و همچنین در جریان سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که به زودی انجام خواهد شد، 15 پروژه با اعتباری بالغ بر 280 میلیارد ریال در حوزه سلامت شهرستان‌های گناباد و بجستان افتتاح می‌شود.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی در مراسم افتتاح سه پروژه دانشگاه علوم پزشکی گناباد با تبریک اعیاد خجسته قربان و غدیر و هفته دولت، اظهار کرد: هفته دولت فرصت مناسبی برای نشان دادن گوشه‌ای از فعالیت‌ها و دستاوردهای حوزه‌های مختلف است.
وی از طرح تحول نظام سلامت به عنوان یکی از مهمترین طرح‌های دولت تدبیر و امید یاد کرد و افزود: با آغاز این طرح، خدمات سلامت باکیفیت بهتر و ارزانتر به مردم ارائه شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به اینکه در راستای اجرای این طرح، موفقیت‌های خوبی در عرصه توسعه و کیفیت فضاهای فیزیکی و ارائه خدمات سلامت بدست آمد، اظهار امیدواری کرد که با استمرار این طرح، شاهد ارائه خدمات بهتر و باکیفیت‌تر سلامت باشیم.
دکتر باذلی با بیان اینکه 15 پروژه با اعتباری بالغ بر 280 میلیارد ریال در حوزه سلامت افتتاح می‌شود، ابراز کرد: در مرکز خدمات جامع سلامت شهید آیت‌ا... مدنی بیلند که ساختمان جدید آن با زیربنای 710 متر مربع و صرف اعتباری بالغ بر 12 میلیارد ریال افتتاح شد، مراقبت‌ها و خدمات متنوع بهداشتی و درمانی ارائه می‌گردد.
وی افزود: به منظور ارائه خدمات به مردم شهرک توحید، پایگاه سلامت این شهرک با صرف هزینه 450 میلیون تومان در 290 مترمربع زیربنا احداث شد.
دکتر باذلی افزود: سومین پروژه افتتاح شده در شهرستان گناباد در هفته دولت، اقامتگاه همراه بیمار است که به همت خیرین و با صرف 900 میلیون تومان هزینه احداث گردید و از این پس از همراهان بیماران بستری در بیمارستان علامه بهلول گنابادی که محلی برای اقامت ندارند، میزبانی خواهد کرد.
حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب، امام جمعه و مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این مراسم با تبریک هفته دولت و دهه ولایت، از خدمات دولت‌مردان در بخش‌های مختلف قدردانی کرد و گفت: به رغم شرایط اقتصادی نامناسب، شاهد ارائه خدمات متنوع به مردم بویژه در بخش سلامت هستیم.
محمدعلی جعفری، سرپرست فرمانداری گناباد هم در این مراسم که در مرکز خدمات جامع سلامت شهید آیت‌ا... مدنی بیلند برگزار شد، با تبریک هفته دولت و روزهای پزشک و داروساز، گفت: خوشبختانه در مدت ده ماه حضور دکتر باذلی به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، اتفاقات خوبی رقم خورده که افتتاح این پروژه‌ها و راه‌اندازی پایگاه اورژانس هوایی از مهمترین آنها است.