امروزپنج شنبه, 29 شهریور 1397 01:36

سفر وزیر بهداشت به گناباد برای افتتاح 3 پروژه دانشگاه علوم پزشکی

سه پروژه دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اعتبار 138 میلیارد ریال با حضور دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افتتاح خواهد شد.

به گزارش وبدا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به همراه جمعی از مسئولین، پنجشنبه 15 شهریور ماه 1397 جهت بهره‌برداری و افتتاح 3 پروژه تشخیصی، درمانی و آموزشی به شهرستان گناباد سفر خواهند کرد.
دکتر جواد باذلی افزود: در این جریان این سفر علاوه بر افتتاح کلینیک تخصصی بیمارستان علامه بهلول گنابادی، کلینیک تشخیص و غربالگری سرطان و ساختمان دانشکده پزشکی، مقام عالی وزارت از پایگاه اورژانس هوایی بازدید و از تمبر اختصاصی امداد هوایی گناباد نیز رونمایی خواهند نمود.
وی اظهار داشت: کلنگ زنی بخش‌های جراحی قلب باز، آنژیوگرافی و بخش سوختگی از دیگر برنامه‌های سفر وزیر بهداشت به گناباد خواهد بود که برای تکمیل این بخش‌ها، 270 میلیارد ریال هزینه برآورد شده است.