امروزپنج شنبه, 29 شهریور 1397 01:33

افتتاح چهار پروژه دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حضور وزیر بهداشت

با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، چهار پروژه بهداشتی، درمانی، تشخیصی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گناباد افتتاح شد.Vazir به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: کلینیک ویژه دانشگاه با زیربنای دو هزار مترمربع اولین پروژه‌ای بود که باحضور مقام عالی وزارت افتتاح شد؛ این کلینیک در راستای طرح تحول نظام سلامت در سه طبقه شامل اتاق‌های معاینه پزشکان، تزریقات، دندانپزشکی و ... احداث شده که برای ساخت و تجهیز آن 46 میلیارد ریال هزینه شده است.
دکتر جواد باذلی افزود: مرکز تشخیص و غربالگری سرطان در مجاورت بیمارستان علامه بهلول گنابادی با 590 مترمربع زیربنا، پروژه دیگری بود که توسط دکتر هاشمی افتتاح شد؛ برای احداث این مرکز که شامل اتاق‌های معاینه، ماموگرافی، سونوگرافی، کلونوسکوپی و کلپسکوپی است، 12 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
دکتر باذلی، ساختمان دانشکده پزشکی را از دیگر پروژه‌های افتتاح شده توسط وزیر بهداشت عنوان کرد و افزود: این دانشکده با 5700 مترمربع زیربنا و صرف 80 میلیارد ریال هزینه احداث و تجهیز شده است؛ ساختمان دانشکده پزشکی در سه طبقه شامل 17 کلاس درس با ظرفیت 60 تا 120 نفر، 8 آزمایشگاه، 3 اتاق تشریح، مولاژ و فیکساتور، کارگاه آموزشی، 40 اتاق اعضای هیئت علمی، نت لب، سالن کنفرانس، بخش پرتوشناسی، 16 اتاق پشتیبان، حیوانخانه، انبار و ... است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد یادآور شد: حضور در شهرستان بجستان و افتتاح مرکز خیرساز خدمات جامع سلامت شریفی‌مقدم از دیگر برنامه‌های سفر مقام عالی وزارت بود؛ این مرکز که 710 مترمربع زیربنا دارد، به همت زنده‌یاد محمد شریفی‌مقدم بجستانی از خیرین سلامت شهرستان بجستان با هزینه ای معادل 12 میلیارد ریال احداث شده است.
دکتر باذلی تصریح کرد: بازدید از پایگاه اورژانس هوایی گناباد و رونمایی از تمبر اختصاصی پایگاه اورژانس هوایی گناباد و شرکت در نشست مشترک اعضای هیات رئیسه و هیات علمی دانشگاه از دیگر بخش‌های سفر مقام عالی وزارت به گناباد بود.