امروزپنج شنبه, 29 شهریور 1397 01:33

آغاز عملیات اجرایی بخش‌های جراحی قلب باز، آنژیوگرافی و بخش سوختگی

عملیات اجرایی بخش‌های جراحی قلب باز، آنژیوگرافی و بخش سوختگی با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گناباد آغاز شد.

به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: با توجه به اینکه علاوه بر اعزام ماهیانه حدود 10 تا 15 بیمار اورژانسی برای آنژیوگرافی و جراحی قلب باز به مشهد، بیماران زیادی نیز به صورت غیر اورژانسی برای انجام این اعمال جراحی به مشهد مراجعه می‌کنند،، پس از پیگیری‌های مختلف در سطح وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موفق به کسب موافقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و در نهایت مصوبه هیأت دولت برای راه‌اندازی بخش آنژیوگرافی و جراحی قلب باز در بیمارستان علامه بهلول گنابادی شدیم.
دکتر جواد باذلی افزود: هزینه‌های رفت و آمد و اسکان همراهان بیمار و اقامت در مشهد در ایام درمان و همچنین خطرات احتمالی ناشی از تاخیر در انجام عمل جراحی و آنژیوگرافی، از بزرگترین مشکلات بیمار و خانواده آنان است که امیدواریم با راه اندازی این بخش، از این مشکلات و هزینه‌های درمانی کاسته شود.
وی با بیان اینکه با راه‌اندازی بخش جراحی قلب باز بیمارستان علامه بهلول، گناباد پنجمین شهر در شمال شرق کشور خواهد بود که از این مزیت درمانی بهره‌مند می‌شود، ابراز کرد: با توجه به اینکه بیمارستان علامه بهلول گنابادی یک برند درمانی در منطقه جنوب خراسان رضوی است، حدود یک میلیون نفر از مردم شهرهای اطراف گناباد می توانند از خدمات درمانی این بیمارستان استفاده نمایند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به اینکه در فاز اول برای راه‌اندازی این بخش پنجاه میلیارد ریال مصوب شده است، اظهار امیدواری کرد که با تخصیص به موقع اعتبارات، شاهد افتتاح بخش جراحی قلب باز و آنژیوگرافی در نیمه دوم سال 98 باشیم.
دکتر باذلی در خصوص راه‌اندازی بخش سوختگی در بیمارستان علامه بهلول هم گفت: بخش سوختگی این بیمارستان شامل 12 تخت خواهد بود که به اعتباری بالغ بر هفت میلیارد تومان نیاز دارد.
وی از دکتر محمد قهرمانی و مهندس اسدا... قهرمانی که 10 هزار مترمربع زمین را برای احداث این بخش به دانشگاه علوم پزشکی گناباد اهدا کردند قدردانی کرد و گفت: به پاس قدرشناسی از این اقدام خیرخواهانه، بخش سوختگی بیمارستان به نام پدر گرامی ایشان، زنده یاد ولی ا... قهرمانی نامگذاری خواهد شد.