امروزپنج شنبه, 29 شهریور 1397 01:35

برگزاری نشست مشترک اعضای هیأت رئیسه دانشگاه با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

نشست مشترک اعضای هیأت رئیسه، روسای دانشکده‌ها و جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در این جلسه که در سالن ابن‌سینا پردیس دانشگاه برگزار شد، چند نفر از روسای دانشکده‌ها و اعضای هیأت علمی، به بیان نقاط قوت طرح تحول نظام سلامت و پیشنهادهایی برای بخش‌های مختلف آموزشی و درمانی حوزه سلامت ارائه کردند.

خدمت در حوزه سلامت، بهترین خدمت به جامعه اسلامی است
حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب، امام جمعه و مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه هم در این مراسم با قدردانی از دکتر هاشمی و هیأت همراه، 25 ذی‌الحجه، سالروز نازل شدن سوره هل اتی، روز خانواده و روز تکریم بازنشستگان را تبریک گفت و افزود: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حالی برای سومین بار به شهرستان گناباد سفر کرده است که دو سفر قبلی ایشان هم برکات زیادی در مسیر توسعه دانشگاه و ارائه خدمات به مردم داشت.
وی از دکتر هاشمی به عنوان یکی از وزرای جهادی هیأت دولت یاد کرد و افزود: توجه ویژه به مناطق محروم و توسعه نیافته و اجرای طرح‌هایی همچون طرح تحول نظام سلامت و نورآوران سلامت از ویژگی‌ها و موفقیت‌های دکتر هاشمی است.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی گناباد به جمعیت یک میلیون نفری مردم شهرهای منطقه تا شعاع 150 کیلومتری خدمات ارائه می‌کند، خاطرنشان کرد: ارائه خدمت به مردم در حوزه سلامت، بهترین خدمت به جامعه اسلامی و استمرار راه و سیره پیامبر(ص) و خاندان آن بزرگوار است.

دانشگاه علوم پزشکی گناباد یک مجموعه فاخر است
دکتر حمید بنایی، نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم حضور وزیر بهداشت در میان مردم را بسیار ارزشمند عنوان کرد و افزود: همه مسئولان در بخش‌های مختلف باید باحضور خود در بین مردم، دیوار بی اعتمادی بوجود آمده را از بین ببرند.
رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی از دانشگاه علوم پزشکی به عنوان یک مجموعه فاخر یاد کرد و گفت: همه این موفقیت‌ها و دستاوردها به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است؛ به عنوان مثال قبل از انقلاب پزشکان خارجی در این شهرها مشغول مداوای مردم بودند و امروز دانشگاه علوم پزشکی گناباد، پزشک تربیت می‌کند.
دکتر بنایی با تاکید بر اینکه اکثریت نمایندگان مجلس شورای اسلامی از طرح تحول نظام سلامت رضایت دارند، اظهار کرد: البته باید نواقص این طرح بررسی و مرتفع گردد.
وی، اورژانس هوایی را یک ظرفیت ارزشمند در راستای خدمت‌رسانی به مردم عنوان کرد و افزود: خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی گناباد در بخش‌های مختلف ظرفیت‌های بالایی برای ارائه خدمات حوزه سلامت به مردم 9 شهرستان‌ منطقه دارد.
رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی با بیان اینکه استفاده از توان بخش خصوصی یکی از اولویت‌های برنامه‌های پنجم و ششم توسعه است، گفت: مشارکت شهرداری و دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ساخت پایگاه‌های سلامت، نمونه خوبی از همکاری‌های بین بخشی است که با مشارکت وزارت بهداشت با وزارت کشور در سایر شهرستان‌ها نیز می‌تواند اجرایی گردد.