امروزدوشنبه, 21 آبان 1397 21:57

اقدامات انجام شده در حوزه سلامت بی‌نظیر است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی گفت: اقدامات انجام شده در طی چند سال گذشته در حوزه سلامت این استان بی‌نظیر است.

به گزارش وب‌دا، محمدرحیم نوروزیان با بیان این مطلب در نشست مشترک اعضای هیأت رئیسه دانشگاه با وزیر بهداشت، از دکتر هاشمی به عنوان یکی از پیشگامان روحیه و کار جهادی در سطح دولت یاد کرد و افزود: به رغم فضاسازی‌های منفی صورت گرفته در فضای رسانه‌ای بر علیه دولت، امسال به نسبت سال‌های گذشته، در هفته دولت پروژه‌های بیشتری افتتاح شد.
وی، اقدامات انجام شده در حوزه سلامت شهر مقدس مشهد را بی‌نظیر عنوان و اظهار کرد: در حالی که در ابتدای شروع بکار دولت تدبیر و امید  در سال 92، به ازای هر 10هزار نفر، 8/7 پزشک داشتیم الان این رقم به 9/2 رسیده است.
معاون استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه تعداد تخت‌های فعال بیمارستانی در همین مدت از 8295 به 9288 رسیده است، گفت: اورژانس‌های جاده‌ای از 90 پایگاه به 118 و پایگاه‌های اورژانس شهری از 69 پایگاه به 95 رسیده است.
نوروزیان افزود: در همین مدت مراکز خدمات جامع سلامت شهری از 162 به 213 مرکز و روستایی از 163 به 205 مرکز رسیده است.
وی، دانشگاه علوم پزشکی گناباد را از دانشگاه‌های فعال و خوب دانست و از امام جمعه، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و مسئولین دانشگاه که فضای خوب، آرام و کم مشکلی را ایجاد کرده‌اند، قدردانی کرد.