امروزدوشنبه, 21 آبان 1397 21:56

29 پروژه بهداشتی در راستای طرح تحول نظام سلامت به بهره‌برداری رسیده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در نشست مشترک اعضای هیأت رئیسه دانشگاه با وزیر بهداشت، گفت: از تعداد 30پروژه بهداشتی که از ابتدای دولت تدبیر و امید و در راستای طرح تحول نظام سلامت در شهرستا‌های گناباد و بجستان آغاز شده بود، 29 پروژه به بهره‌برداری رسیده است.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی در ابتدای این نشست با قدردانی از حضور مقام عالی وزارت، به تشریح تاریخچه مختصری از دانشگاه و همچنین دستاوردهای کسب شده پرداخت و گفت: دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سال 65 با پذیرش 42 دانشجو در مقطع کاردانی پرستاری، فعالیت خود را زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز کرد و از سال 74 با منفک شدن از آن، به صورت مستقل به فعالیت‌های بهداشتی، درمانی و آموزشی ادامه داد.
وی با اشاره به اینکه از سال 87، دانشکده علوم پزشکی گناباد به دانشگاه ارتقاء یافت، اظهار کرد: در این مدت روند توسعه‌ای دانشگاه رشد خوبی داشته است به طوری که هم‌اکنون دانشگاه علوم پزشکی گناباد با چهار دانشکده پزشکی، پرستاری و مامایی، پیراپزشکی و بهداشت و سه مرکز تحقیقاتی مشغول ارائه خدمات آموزشی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه در حال حاضر، 1600 دانشجو در 26 رشته مقطع تحصیلی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند، ابراز کرد: دو بیمارستان با 379 تخت مصوب در شهرستا‌های گناباد و بجستان، خدمات تشخیصی و درمانی را به شهروندان ارائه می‌دهند.
دکتر باذلی ادامه داد: به رغم همه محدودیت‌ها، خوشبختانه با همت همه همکاران در بخش‌های مختلف دانشگاه، شاهد کسب موفقیت‌ها و دستاوردهای خوبی بوده‌ایم که کسب رتبه درجه یک اعتباربخشی در سال97، بیمارستان نمونه از سوی سازمان بیمه سلامت، رتبه برتر حوزه مامایی در سه سال متوالی، بیمارستان منتخب سکته مغزی، مقام شایسته در برنامه پایش عملیاتی و مقام‌های اول و دوم در هشتمین و هفتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت از جمله آنها است.
وی با بیان اینکه100درصد دانشجویان دوره پزشکی عمومی این دانشگاه موفق به کسب نمره قبولی در آزمون صلاحیت بالینی شدند، خاطرنشان کرد: از 18 دانش‌آموخته پزشکی در سال جاری، هر چهار نفر از آنها که حائز شرایط شرکت در آزمون دستیاری بودند، قبول شدند.
دکتر باذلی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای طرح تحول نظام سلامت، خاطرنشان کرد: از سرگیری عملیات اجرایی پروژه متوقف شده بیمارستان علامه بهلول گنابادی و افتتاح آن در فروردین 96 از جمله اقدامات انجام شده در این راستا بود که خوشبختانه در این مدت کوتاه توانسته است خدمات خوب و زیادی در حوزه درمانی به مردم منطقه ارائه دهد.
وی با اشاره به دستورات خوب وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به درخواست‌های دانشگاه، اظهار امیدواری کرد که سفر دکتر هاشمی به شهرستان‌های گناباد و بجستان همچون گذشته، دستاوردهای خوبی در راستای ارتقای کیفیت خدمات به مردم منطقه داشته باشد.