امروزپنج شنبه, 29 شهریور 1397 01:35

کار انقلابی و جهادی، شاد کردن دل مردم است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جمع اعضای هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی و جمعی از مسئولین شهرستان گناباد گفت: کار انقلابی و جهادی، بازکردن گره مشکلات مردم و شاد کردن دل آنها است.

به گزارش وب‌دا، دکتر سید حسن قاضی‌زاده هاشمی در جمع اعضای هیأت رئیسه، روسای دانشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی و جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه، پیشرفت کشور را در گرو سیاست داخلی صحیح، سیاست خارجی موفق و وضعیت فرهنگی جامعه و دستگاه‌های تبلیغی دانست که می‌توانند تشویق کننده خیر یا عامل شر باشند.
وی با بیان اینکه امام خمینی(ره) بارها در سخنان خود می‌گفتند که گمان نمی‌کنم عبادتی بالاتر از خدمت به خلق باشد، تصریح کرد: اعتقاد من این است که کار انقلابی، کار جهادی، عمل صالح، خدمت به دین، خدمت به ایران و خدمت به مردم، جز بازکردن گره‌ای از مشکلات مردم و شاد کردن دل آنها نیست.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خطاب به اعضای هیأت علمی تاکید کرد: کاری که شما در جهت تربیت دانشجو و کسانی که واسطه سلامت مردم در پیشگیری، تشخیص و درمان هستند، انجام می‌دهید از جنس همین خدمت‌ها است.
دکتر هاشمی با بیان اینکه خدمات متنوعی از ابتدای انقلاب تا کنون در حوزه سلامت انجام شده، اظهار کرد: طرح تحول نظام سلامت و اقداماتی که در 5 سال گذشته در حوزه سلامت انجام شد، به لطف خدا و همکاری و کمک بخش‌های مختلف از جمله مجلس شورای اسلامی بود.
وی با اشاره به اهمیت حوزه سلامت برای کشورها تاکید کرد: سلامت از حوزه‌هایی است که خیلی مردم به آن حساس هستند و ارزش آن کمتر از امنیت نیست و از همین‌رو اشکال در این حوزه باعث ناامنی خاطر مردم می‌شود.
دکتر هاشمی، دارو و درمان را مثل نفس کشیدن دانست و گفت: اولویت اول دکتر روحانی و بقیه مسئولینی که برای اجرای طرح تحول نظام سلامت کمک کردند، سلامت بود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به مشکلات پیش روی طرح تحول نظام سلامت ابراز کرد: گرچه این طرح با مشکلاتی برای ارائه دهندگان خدمت مواجه است ولی مردم به عنوان دریافت کنندگان خدمت از رضایت مندی بالایی برخوردار هستند چراکه کارهای انجام شده در این حوزه قابل قیاس با گذشته نیست.
دکتر هاشمی با ابراز امیدواری در خصوص استمرار طرح تحول نظام سلامت، گفت: باید کمی صرفه‌جویی‌ها بیشتر شود، هرچند صرفه جویی به معنی کم فروشی و کوچک کردن سفره خدمت برای مردم نیست و تنها باید از برخی خدمات غیرضروری و برخی خدمات القایی ایجاد شده جلوگیری کرد.
وی با تاکید بر اینکه باید طرح تحول نظام سلامت باکیفیت بیشتر ، نقص کمتر و در عین حال عقلانیت بیشتر ادامه یابد، گفت: گروه پزشکی گروهی هستند که علیرغم همه نامهربانی‌هایی که شده و می‌شود ، جزو کسانی هستند که نزدیکترین ارتباط را با مردم داشته و دارند و ان‌شاء الله این افتخار بماند.
دکتر هاشمی در پایان با قدردانی از دکتر باذلی رئیس دانشگاه، حجت‌الاسلام صادقی‌نسب مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه، دکتر بنایی نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان و همه مسئولان و ...، اظهار امیدواری کرد که دانشگاه علوم پزشکی گناباد بتواند سال به سال، مسیر موفقیت خود را همچون سه دهه گذشته، با سرعت بیشتری طی کند.