امروزپنج شنبه, 29 شهریور 1397 01:35

برگزاری دوازدهمین دوره ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه علوم پزشکی گناباد

دوازدهمین دوره ضیافت اندیشه اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حضور اساتید برجسته کشوری در مشهد برگزار شد.

مسئول دفتر نهاد رهبری و رئیس هم اندیشی اساتید دانشگاه گفت: دوازدهمین دوره ضیافت اندیشه اساتید در قالب دوره‌‍‌های دانش‌افزایی، با هدف توانمندسازی اساتید در حوزه‌های معرفتی و فرهنگی و نگاه ویژه به رسالت فرهنگی اساتید، در کنار رسالت‌های آموزشی و پژوهشی خود، با حضور ۶۰ نفر از اساتید برگزار شد.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب افزود: این دوره ۱۶ ساعته در دو گروه ۳۰ نفره با موضوع تعلیم و تربیت از منظر نهج‌البلاغه با تدریس حجت‌الاسلام دکتر مهدوی ارفع، دبیر نهضت جهانی نهج البلاغه از تاریخ ۱۵ شهریور آغاز و به مدت چهار روز ادامه داشت.
وی عنوان کرد : زیارت حضرت امام رضا (ع)، بازدید از اماکن مذهبی، فرهنگی و تاریخی و برگزاری کلاس‌های فوق برنامه ویژه خانواده‌های اساتید از دیگر برنامه‌های این طرح بود.