امروزدوشنبه, 26 آذر 1397 23:31

نیازمند کمک خیرین در حوزه سلامت هستیم

رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی با بیان اینکه بالغ بر 23هزار تخت در این استان کم داریم، تاکید کرد: نیازمند کمک خیرین در حوزه سلامت هستیم.

به گزارش وب‌دا، دکتر بنایی در دومین همایش خیرین سلامت شهرستان بجستان با تسلیت ایام عزاداری محرم، توجه به حوزه سلامت شهرستان‌های گناباد و بجستان را از اولویت‌های اصلی خود عنوان و اظهار کرد: گواه این مدعا این است که در مدت مسئولیت من به عنوان نماینده، وزیر بهداشت 2 سفر به دانشگاه علوم پزشکی گناباد داشت که در هر دو مرتبه، رایزنی‌های لازم را برای حضور دکتر هاشمی در هر دو شهرستان گناباد و بجستان انجام دادم.
رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی با بیان اینکه بالغ بر 23هزار تخت در این استان کم داریم، اظهار کرد: در برنامه ششم توسعه باید سالیانه با افزوده شدن تخت‌های جدید بیمارستانی، بخشی از این کسری جبران شود که این مهم به تنهایی توسط دولت قابل انجام نیست و نیازمند مشارکت خیرین است.
دکتر بنایی از سلامت و امنیت به عنوان دو نعمت مهم یاد کرد و افزود: خوشبختانه به برکت انقلاب اسلامی و شهدا، کشور از امنیت بسیار خوبی برخوردار است و در بخش سلامت هم خوشبختانه کارهای خوبی انجام شده که البته نیاز به اقدامات بیشتری است و باید در این زمینه از خیرین کمک گرفت.
وی خاطرنشان کرد: با صدور مجوز تاسیس مجتمع آموزش عالی سلامت در بجستان کار بزرگی در زیرساخت نیروی انسانی شکل خواهد گرفت که برای تحقق آن نیازمند حمایت و همکاری همه هستیم.
دکتر بنایی با قدردانی از دکتر باذلی و همکارانشان در دانشگاه علوم پزشکی گناباد و امام جمعه و فرماندار بجستان در راستای ارتقای سطح سلامت، از خیرین شهرستان بجستان که در بخش‌های مختلف بویژه در زمینه تجهیز و تکمیل بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان کمک نمودند، تشکر و تقدیر کرد.