امروزدوشنبه, 26 آذر 1397 23:28

حضور بسیج جامعه پزشکی و بسیجیان دانشگاه علوم پزشکی در مراسم آغاز هفته دفاع مقدس 97

همزمان با اولین روز از هفته دفاع مقدس، بسیجیان بسیج جامعه پزشکی و پایگاه مقاومت القدر دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم رژه نیروهای مسلح و بسیجیان شهرستان شرکت کردند.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، ویژه برنامه‌های گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس در شهرستان گناباد، شنبه۳۱ شهریورماه، با برگزاری رژه نیروهای مسلح و بسیجیان پایگاه‌های مقاومت این شهرستان آغاز شد.
در این مراسم که جمعی از اعضاء هیئت رئیسه، اساتید، پزشکان، مدیران و کارکنان دانشگاه حضور داشتند، بسیجیان پایگاه القدر دانشگاه و اعضای بسیج جامعه پزشکی همراه و همگام با سایر نیروهای نظامی و انتظامی، خانواده معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران و بسیجیان شهرستان با سردادن شعارهای ا... اکبر و پاینده رهبر از مقابل کلام ا... مجید، پرچم جمهوری اسلامی ایران، تمثال امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری و جایگاه مسئولان شهرستان رژه رفتند و ضمن تجدید پیمان با آرمان‌های امام راحل (ره) و شهیدان، آمادگی خود را برای دفاع از انقلاب اسلامی اعلام کردند.
سرهنگ پاسدار علی ابراهیم‌زاده فرمانده ناحیه مقاومت سپاه گناباد در این مراسم اظهار کرد: بعد از جنگ جهانی اول و دوم، جنگ تحمیلی علیه ایران بزرگترین جنگ بوده که به مدت ۸ سال به یک کشور تحمیل شده است.
وی ادامه داد: جوانان ما امروز باید تحقیق درستی از وضعیت ایران داشته باشند و اگر نگاه به نقشه ایران داشته باشیم متوجه خواهیم شد دشمن چه مقدار از خاک این کشور را جدا کرده است.
وی ابراز کرد: دشمنان جمهوری اسلامی ایران فکر می‌کنند نظام ما ضعیف شده و با این نیت اهداف دیگری را در سر می‌پرورانند ولی از این نکته غافل شده‌اند که روحیه شهادت طلبی در این کشور موج می‌زند و مردم نخواهند گذاشت توطئه‌های آن ها به سرانجام برسد.