امروزدوشنبه, 26 آذر 1397 09:15

همه امکانات برای ارتقای علمی و توانمندی‌های دانشجویان فراهم شده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جمع دانشجویان جدیدالورود دانشگاه گفت: همه تلاش مسئولان، مدیران، اعضای هیئت علمی و مجموعه کارکنان دانشگاه، فراهم کردن زمینه مناسب برای ارتقای علمی و توانمندی‌های دانشجویان است.

به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم آغاز سال تحصیلی 98 -97  در سالن همایش‌‌های کوثر پردیس دانشگاه، با تبریک آغاز سال تحصیلی و ورود دانشجویان جدید به عرصه تازه‌ای از دوران زندگی خود، اظهار کرد: هم‌اکنون 1600دانشجو در 26 رشته مقطع تحصیلی مشغول تحصیل هستند.
دکتر جواد باذلی با اشاره به امکانات و تجهیزات خوب آموزشی و بالینی، ابراز کرد: این دانشگاه  101 عضو هیأت علمی دارد که همه تلاششان، فراهم کردن شرایط مناسب برای تربیت نیروهای متخصص و توانمند است.
وی به موفقیت‌ها و دستاوردهای دانشگاه در بخش‌های مختلف اشاره و عنوان کرد: کسب رتبه دوم هفتمین جشنواره فرهنگی، کسب رتبه اول هشتمین جشنواره فرهنگی، کسب رتبه اول پایگاه خبری مفدا، کسب رتبه‌های یک تا سه کشوری در جشنواره‌های قرآن و عترت، سیمرغ و نشریات دانشجویی، کسب رتبه اول کتابخانه‌های دیجیتال کشور توسط کتابخانه مرکزی دانشگاه و کسب رتبه اول فرآیند آموزشی از جمله مهمترین موفقیت‌های کسب شده است.
دکتر باذلی، شرایط آموزشی مناسب، تلاش و جدیت مجموعه دانشگاه و انگیزه و توانمندی دانشجویان برای کسب موفقیت را از جمله عوامل موثر در دستاوردها و موفقیت‌های بدست آمده عنوان کرد و افزود: همه تلاش مجموعه دانشگاه این است تا بهترین شرایط را برای میزبانی دانشجویان و کسب موفقیت‌های آموزشی و فرهنگی توسط آنها فراهم کند.
وی با بیان اینکه آینده کشور به علم و تخصص شما دانشجویان نیاز ضروری دارد، تاکید کرد: مجموعه مدیریت و همه همکاران دانشگاه در راستای فراهم کردن بستر مناسب و آرام برای ارتقای علمی و توانمندی‌های شما دانشجویان تلاش می‌کنیم.