امروزدوشنبه, 26 آذر 1397 09:14

بازدید شبانه دکتر باذلی از کلینیک تخصصی، یک مرکز خدمات جامع سلامت و دو پایگاه اورژانس

دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به طور سرزده، شامگاه هفتم مهرماه از کلینیک تخصصی 22 بهمن، یک مرکز خدمات جامع سلامت و دو پایگاه اورژانس بازدید کرد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، در ابتدای این بازدید شبانه که رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه، رئیس اداره نظارت بر درمان، مسئول منطقه‌ اورژانس115 گناباد، رئیس دفتر ریاست دانشگاه، مدیر حراست و مدیر روابط عمومی دانشگاه حضور داشتند، دکتر باذلی در گفتگو با مراجعین، روند ارائه خدمات در کلینیک تخصصی 22 بهمن دانشگاه را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ادامه باحضور در بخش کاخک، بطور سرزده از مرکز خدمات جامع سلامت و پایگاه اورژانس 115 این شهر بازدید کرد و در جریان وضعیت ارائه خدمات به مراجعین قرار گرفت.
بازدید از پایگاه اورژانس جاده‌ای کلات که در مسیر محور مواصلاتی فردوس ـ گناباد قرار دارد، آخرین برنامه بازدید شبانه و سرزده دکتر باذلی بود.
یادآورمی‌شود؛ این بازدید در راستای بازدیدهای مستمر دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد از واحدهای تحت پوشش دانشگاه انجام شد.