امروزچهارشنبه, 25 مهر 1397 00:53

برگزاری اردوی زیارتی، سیاحتی و آموزشی به مناسبت هفته جهانی سالمندان

در گرامیداشت هفته جهانی سالمند، اردوی زیارتی، سیاحتی و آموزشی در شهر کاخک برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در این برنامه آموزشی و مفرح که با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی گناباد، فرمانداری، ادارات بهزیستی، ورزش و جوانان، آموزش و پرورش، اوقاف و امور خیریه و فرهنگ و ارشاد اسلامی گناباد و بخشداری کاخک برگزار شد، جمعی از سالمندان شهرستان حضور داشتند.
این برنامه آموزشی ـ تفریحی با حضور در بقعه متبرکه امامزاده سلطان محمد عابد(ع) کاخک آغاز شد که شرکت‌کنندگان ضمن زیارت برادر ثامن‌الحجج(ع)، زیارت عاشورا را قرائت کردند.
در ادامه شرکت‌کنندگان با حضور در اردوگاه شهید مهاجرانی، در جلسات آموزشی که در خصوص مراقبت‌های دوران سالمندی برگزار شد، شرکت کردند.
ارزیابی سلامت سالمندان توسط کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی و انجام مسابقات ورزشی باحضور سالمندان از دیگر برنامه‌های اجرا شده در این همایش یک روزه بود.