امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 04:18

بازدید ریاست محترم مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت

مهندس ابوالحلاج ریاست محترم مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت متبوع به همراه سرپرست دانشگاه ، معاون توسعه مدیریت و منابع ، معاون بهداشتی و مدیران بودجه و روابط عمومی از پروژه های عمرانی در حال احداث دانشکده پزشکی ، سالن ورزشی ، آمفی تئاتر و کتابخانه مرکزی بازدید و از نزدیک در جریان روند اجرای این طرح ها قرار گرفت.
    ایشان همچنین با حضور در فاز اول ساختمان آموزشی از دانشکده بهداشت ، پرستاری و مامایی ، پیرا پزشکی ، نت لب ،آزمایشگاه ها ، اسکیل لب ها ، اتاق اعضاء هیأت علمی ، سالن همایش ها و کلاس های درس بازدید کرد. مهندس ابوالحلاج در ادامه با حضور در دانشکده پزشکی از بخش های مختلف این دانشکده بازدید کرد. رئیس مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت متبوع در پایان این بازدید ها در جلسه ای که در سالن ابن سینا برگزار شد ، با اشاره به بی نظیر بودن امکانات فیزیکی این دانشگاه گفت: این دانشگاه با دارا بودن مجموعه ای منسجم با امکانات و تجهیزات عالی و استاندارد در سطح کشور بی نظیر است. دکتر علیرضا مسلم سرپرست دانشگاه با بیان اینکه به لطف نگاه عدالت محور دولت نهم و دهم پیشرفت و توسعه دانشگاه شتاب سریعی به خود گرفته و در بخش های مختلف شاهد تحول اساسی بودیم ، اظهار داشت:  با توجه به پتانسیل های موجود نسبت به سایر دانشگاه های استان رشد بهتر و محسوس تری داشتیم. وی به رشد سه برابری دانشجویان و دو برابری اعضاء هیأت علمی اشاره کرد و افزود: با توجه به لحاظ نشدن موارد توسعه دانشگاه ، در بخش اعتبارات آموزش عالی با مشکل جدی مواجه هستیم. وی با بیان اینکه با حمایت های مقام محترم وزارت از سال گذشته اولین گروه دانشجویان در مقاطع دکتری عمومی و کارشناسی ارشد مشغول تحصیل شدند ، به رشد پنج برابری دانشجویان تحصیلات تکمیلی این دانشگاه در سال تحصیلی جاری اشاره کرد و افزود: در حال حاضر 1200 دانشجو در 15 رشته تحصیلی در مقاطع دکتری عمومی ، کارشناسی ارشد ، کارشناسی و کاردانی در این دانشگاه مشغول تحصیل اند. وی در پایان اظهار امیدواری کرد با استمرار نگاه عدالت محور دولت دهم روند پر شتاب توسعه دانشگاه تداوم داشته باشد.