امروزدوشنبه, 28 آبان 1397 17:31

شوراهای اسلامی بازوهای کمکی قوی برای دانشگاه هستند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد از شوراهای اسلامی به عنوان بازوهای کمکی قوی برای دانشگاه یاد کرد و گفت: شوراهای اسلامی ظرفیت خوبی برای انتقال و پیگیری مطالبات مردمی هستند.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی در جلسه‌ای که باحضور نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان شورای اسلامی استان خراسان رضوی، نمایندگان شوراهای اسلامی گناباد، بجستان، کاخک و بیدخت و معاونین بهداشت و درمان دانشگاه برگزار شد، پس از شنیدن مسائل، دغدغه‌ها و پیشنهادهای اعضای شوراهای اسلامی به نقش مهم شوراها در پیگیری مطالبات مردمی اشاره کرد و گفت: اعضای شوراهای اسلامی به نمایندگی مردم می‌توانند ضمن بیان مطالبات و مشکلات مردم در حوزه‌های مختلف برای مسئولین، ارائه دهنده پاسخ‌ها و نظرات آنها به مردم باشند.
دکتر باذلی با اشاره به اینکه انتظارات هم مانند کیفیت، هیچ سقفی ندارد، اظهار کرد: باید بین انتظارات مردم و واقعیت‌های موجود، تعادل منطقی برقرار شود.
وی تاکید کرد: گاهی اوقات بالابردن کاذب انتظارات موجب از بین بردن شیرینی و حلاوت بسیاری از خدماتی می‌شود که تا پیش از آن وجود نداشته است.
 رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، ارائه خدمات باکیفیت به مردم در راستای ارتقای شاخص‌های سلامت را اولویت اصلی دانشگاه بیان و خاطرنشان کرد: دانشگاه این آمادگی را دارد که با برگزاری جلسات مشترک با شوراهای اسلامی، در جهت رسیدن به راهکارهای عملی برای ارتقاء بیشتر کیفیت و سطح خدمات حوزه سلامت گام بردارد.
دکتر بنایی نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به نقش موثر شوراها، گفت: شوراهای اسلامی ظرفیت خوبی هستند که با توجه به شناخت مسائل و مشکلات منطقه‌ای، می‌توانند طرح‌ها و پیشنهادهای خوبی را به سطوح اجرایی بالاتر ارائه دهند.
در ابتدای این نشست مشترک، نمایندگان شوراهای اسلامی گناباد، بجستان، کاخک و بیدخت به بیان انتظارات و پیشنهادهای مردم در حوزه سلامت پرداختند.