امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 11:54

جلسه هیأت امناء دانشگاه برگزار شد

اولین جلسه هیأت امناء دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سال جدید برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، مسئول دبیرخانه هیأت امناء دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در این جلسه دکتر امین لو مشاور وزیر و دبیر مجامع، شوراها و هیأت‌های امناء، اعضاء هیأت امناء دانشگاه، نمایندگان و کارشناسان معاونت‌های وزارت بهداشت، ریاست و معاونین دانشگاه حضور داشتند. علی داستانی با بیان اینکه این سومین جلسه هیأت امناء دانشگاه علوم پزشکی گناباد به صورت مستقل بود، افزود: در ابتدای این جلسه دکتر امین‌لو با اشاره به بازدید خود از دانشگاه، ضمن ابراز خرسندی از اقدامات توسعه‌ای و تحولات ایجاد شده در این دانشگاه، از دکتر مسلم ریاست دانشگاه و همه کسانی که برای رسیدن به این وضع مطلوب تلاش کردند، قدردانی نمود. در ادامه این جلسه، دکتر مسلم گزارشی از وضعیت شاخص‌های عملکردی دانشگاه در طی 4 سال گذشته ارائه نمود. داستانی با بیان اینکه در این جلسه تعداد 29 پیشنهاد به تصویب رسید، افزود: موافقت با ایجاد مرکز تحقیقات ارتقاء سلامت زنان، بورسیه دانشجویان درحال تحصیل مقطعPHD رشته‌های فارماکولوژی، باکتری‌شناسی و انگل شناسی، موافقت با پذیرش دانشجوی مازاد در رشته‌های پزشکی و کارشناسی ارشد، پذیرش دانشجویان بومی تا70% ظرفیت در هر رشته در صورت داشتن متقاضی، پرداخت فوق العاده سختی شرایط کار و حق اشعه به کارکنان قراردادی و بکارگیری کاردانهای بهداشت خانواده و یا مبارزه با بیماریها به جای بهورزان بازنشسته از مهمترین مصوبات این جلسه بود. همچنین در این جلسه گزارش عملکرد سال1391، بودجه و اصلاحیه سال 91 و جدول پروژه‌های عمرانی دانشگاه بررسی و تصویب شد.
وی خاطر‌نشان کرد: در پایان این جلسه با اهدا لوح سپاس و هدایایی از اعضاء محترم هیأت امناء قدردانی شد.