امروزدوشنبه, 28 آبان 1397 17:34

ارتقای علمی دکتر موسی سجادی به مرتبه دانشیاری

بر اساس مصوبه هیات ممیزه مرکزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر موسی سجادی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در رشته پرستاری، به مرتبه دانشیاری ارتقاء یافت.

به گزارش وب‌دا، با توجه به نامه مورخه 24/07/1397 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر اساس مصوبه یکصد و هشتاد و سومین جلسه هیات ممیزه مرکزی وزارت متبوع، دکتر موسی سجادی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در رشته پرستاری به مرتبه دانشیاری ارتقاء یافت.
دکتر هاشمی وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن ابلاغ این مرتبه علمی و تبريک به دکتر سجادی، برای ایشان آرزوی موفقیت نمود.
دکتر موسی سجادی در سالهای 1377، 1385 و 1393 به ترتیب موفق به اخذ مدرک کارشناسی پرستاری از دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کارشناس ارشد آموزش پرستاری از دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دکتری تخصصی پرستاری از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گردید.وی از سال 1386 عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گناباد است که در سال 1393 به مرتبه استادیاری ارتقاء یافت.
استاد مشاور تحصیلی چندین دوره دانشجویان رشته‌های فوریت پزشکی و کارشناسی پرستاری، مدیر گروه پرستاری داخلی جراحی و اطفال دانشگاه ، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، معاون آموزشی دانشکده پرستاری، دبیر ستاد تحول و نوآوری آموزش پزشکی و آمایش سرزمینی دانشگاه، دبير كميته علمي جشنواره درون دانشگاهي شهيد مطهري، مسئول کارگروه بررسی صلاحیت علمی هیات اجرایی جذب دانشگاه و دبیری کمیسیون ویژه حمایت از استعدادهای درخشان دانشجویی دانشگاه از جمله سوابق اجرایی دکتر سجادی است.
استاد نمونه دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سال 94، پژوهشگر برتر دانشگاه در سال94 ، لوح تقدیر از معاون آموزشی وزارت بهداشت جهت فرایند برتر آموزشی در جشنواره مطهری سال 97، رتبه اول فارغ التحصیلان هم ورودی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، انتشار 20 عنوان مقاله انگلیسی در ژورنالهای معتبر خارجی و داخلی و  30 عنوان مقاله فارسی در مجلات علمی پژوهشی، ارائه 15 مقاله در همایشهای خارجی و داخلی، داوری مقالات متعدد علمی(حدود 100 مقاله) برای ژورنالهای معتبر داخلی و خارجی، راهنمایی 20 عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد پرستاری و مشاوره 20 عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد از جمله افتخارات و سوابق پژوهشی دکتر سجادی است.