امروزدوشنبه, 28 آبان 1397 17:37

ارتقای علمی دکتر مجتبی کیان‌مهر به مرتبه استاد تمامی

بر اساس مصوبه هیات ممیزه مرکزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر مجتبی کیان مهر عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در رشته بیوفیزیک، به مرتبه استاد تمامی ارتقاء یافت.

به گزارش وب‌دا، با توجه به نامه مورخه 24/07/1397 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر اساس مصوبه یکصد و هشتاد و سومین جلسه هیات ممیزه مرکزی وزارت متبوع، دکتر مجتبی کیان مهر عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در رشته بیوفیزیک به مرتبه استاد تمامی ارتقا یافت.
دکتر هاشمی وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن ابلاغ این مرتبه علمی و تبريک به دکتر کیان‌مهر برای ایشان آرزوی موفقیت نمود.
دکتر مجتبی کیان مهر در سال‌های 1375، 1377 و 1386 به ترتيب موفق به اخذ مدرک کارشناسی علوم سلولی و مولکولی از دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی بیوفیزیک از دانشگاه تربیت مدرس تهران گردید و همچنین دوره تکمیلی خارج از کشور مقطع PhD را در انستیتو ملی علوم رادیولوژی ژاپن در سال‌های 2004 و 2005 گذراند.
دکتر کیان‌مهر از سال 1377 عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گناباد است و هم‌اکنون در گروه فیزیک پزشکی و پرتوشناسی دانشکده پیراپزشکی، به آموزش و پژوهش مشغول است و در این مدت بیست سال خدمت در دانشگاه، در سمت‌های مختلف اجرایی از جمله مدیر امور پژوهشی دانشگاه( 87-1385 )، مدیر گروه علوم پایه دانشگاه( 88-1385)، معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی فرهنگی دانشگاه( 89-1387)، معاون آموزشی دانشگاه( 94-1392) و معاون آموزشی دانشگاه (از 1396 تاکنون) فعالیت داشته است.