امروزدوشنبه, 28 آبان 1397 17:32

تجهیز بیمارستان علامه بهلول گنابادی به دستگاه ماموگرافی دیجیتال جدید

کلینیک تشخیص و غربالگری سرطان بیمارستان علامه بهلول گنابادی به یک دستگاه ماموگرافی دیجیتال جدید تجهیز شد.mamo

به گزارش وبدا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این خصوص گفت: یکی از بیماری‌های شایع در جامعه زنان کشور، سرطان پستان است که اگر به موقع تشخیص داده شود می توان با شیوه‌های درمانی مناسب، آن را درمان و یا از آسیب‌های آن کاست.
دکتر جواد باذلی افزود: یکی از راه‌های تشخیص زود هنگام این بیماری، استفاده از دستگاه ماموگرافی دیجیتال است که به همین منظور تجهیز بیمارستان علامه بهلول گنابادی به دستگاه پیشرفته ماموگرافی در دستور کار قرار گرفت و خوشبختانه پس از پیگیری‌های متعدد این مهم محقق شد.
 وی با قدردانی از دکتر علی مطلق رئیس اداره کنترل و مبارزه با سرطان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همراهی دکتر بنایی نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی در تحقق این دستاورد اظهار داشت: برای نصب و راه‌اندازی این دستگاه در کلنیک تشخیص و غربالگری سرطان بیمارستان علامه بهلول گنابادی بالغ بر 12 میلیارد ریال هزینه گردیده است.
گفتنی است این دستگاه که از آخرین تکنولوژی روز دنیا برخوردار است، دارای آپشن Workstation  تشخیصی است که امکان بررسی تصاویر با کیفیت بالا را در زمان انجام ماموگرافی برای پزشک معالج  فراهم می نماید.