امروزدوشنبه, 28 آبان 1397 17:31

حضور گسترده جامعه دانشگاهی علوم پزشکی گناباد در راهپیمایی 13آبان 97

رئیس، اعضای هیأت رئیسه و جمعی از استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد باحضور در راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار، یوم‌ا... 13 آبان‌ماه را گرامی داشتند.

به گزارش وب‌دا، همزمان با 13آبان، ریاست، اعضای هیأت رئیسه و جمعی از استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد، همگام با سایر مسئولان، دانشجویان، دانش‌آموزان، طلاب، نیروهای نظامی و انتظامی و قشرهای مختلف مردم در مراسم گرامیداشت 13 آبان شرکت کردند.
مردم، دانشجویان و دانش‌آموزان گناباد با تجمع در میدان امام خمینی(ره) و سردادن شعارهای «مـرگ بـر امریـکا»، «مـرگ بـر انگلیـس»، «مـرگ براسـرائیل»، «مرگ بر استکبار» و « هیـهـات منـاالـذلـه»، نفرت و انزجار خود را از مستکبران جهان به نمایش گذاشتند.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گناباد گفت: دشمنان که در شبیخون و جنگ فرهنگی و نظامی علیه نظام جمهوری اسلامی شکست خورده‌اند، امروز با حربه پوسیده تحریم اقتصادی به دنبال نیل به اهدافشان هستند ولی این اقدام آنها نیز نقش بر آب می‌شود.
حجت‌الاسلام سید هاشم موسوی افزود: تقابل ما با آمریکا و مستکبران مبنایی است و ریشه در تعالیم دینی و ارزشها دارد که با مذاکره رفع نمی‌شود.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران برگرفته از نهضت عاشورا و شعارهایش شعارهای امام حسین(ع) در مقابله با ظلم و ستم است، اظهار کرد: امام خمینی(ره) قیام عاشورا را برای ما به روزرسانی کرد و امروز استکبارستیزی به اصل مهم نظام جمهوری اسلامی تبدیل شده است.