امروزدوشنبه, 28 آبان 1397 17:32

سومین همایش تجلیل از خیرین سلامت شهرستان‌های گناباد و بجستان برگزار شد

سومین همایش تجلیل از خیرین سلامت شهرستان‌های گناباد و بجستان با حضور معاون مشارکت‌های مردمی، روابط عمومی و اطلاع رسانی مجمع خیرین سلامت کشور برگزار شد.

کمک 6 هزار میلیارد تومانی خیرین به حوزه سلامت کشور

به گزارش وب‌دا، معاون مشارکت‌های مردمی، روابط عمومی و اطلاع رسانی مجمع خیرین سلامت کشور در این مراسم که در تالار شهید دکتر چمران دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، از فعالیت 280 شعبه مجمع خیرین سلامت در سطح کشور خبر داد و افزود: در مجمع خیرین سلامت تا کنون 6 هزار میلیارد تومان از مشارکت‌های مردمی برای حوزه سلامت جذب شده که با این مبلغ، بیش از 3 هزار مرکز ساخته و تجهیز شده است.
سید محمد طباطبایی با بیان اینکه در هر جایی که مردم وارد صحنه شدند، مشکلات حل شده و توفیقات بیشتری بدست آمده است، از مردم خیر و نیکوکار گناباد و بجستان قدردانی کرد و افزود: با توجه به خشکسالی‌ها و جمعیت این منطقه، 15 میلیارد تومان کمک به حوزه سلامت قابل توجه و ستایش است.
وی از مجمع خیرین سلامت به عنوان حلقه وصل مردم و دانشگاه‌های علوم پزشکی یاد و تصریح کرد: مجمع خیرین سلامت باعث شده است تا کمک‌های خیرین بر اساس نیازها و اولویت‌ها، جذب و استفاده شود.
طباطبایی بر لزوم تغییر کمک‌های خیرین از حوزه درمان به بهداشت و پیشگیری تاکید کرد و گفت: باید در حوزه‌های آموزش، پژوهش و پیشگیری از کمکهای خیرین استفاده کنیم تا نیاز کمتری به توسعه تخت‌های بیمارستانی باشد.

خدمت به مردم، شیرین‌ترین کار پس از عبادت خداوند است

حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب هم در ابتدای این مراسم با تسلیت ایام عزاداری رحلت پیامبر اعظم(ص) و شهادت امام حسن(ع) و امام رضا(ع)، اظهار کرد: بر اساس روایات و احادیث ائمه اطهار(س)، شیرین‌ترین عمل پس از عبادت خداوند، خدمت به مردم است که این توفیق بزرگ نصیب خیرین شده است.
وی با بیان حدیثی از پیامبر اعظم(ص):«هر مسلمانی که به گروهی از مسلمین خدمت کند، خداوند برای او در بهشت به تعداد کسانی که به آنها خدمت کرده خدمتکار مقرر می‌فرماید.»، گفت: از بهترین مصادیق خدمت به مردم، همین کارهایی است توسط خیرین و نیکوکاران انجام می‌شود.
امام جمعه گناباد افزود: بر اساس روایات دینی، بهترین مردم کسی است که برای جامعه سودمندتر باشد و خیرین با کارهایی نیکی که از خود به جا می‌گذارند، جزء این دسته هستند.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب با بیان اینکه خیرین سال گذشته 70 میلیارد ریال برای مدرسه‌سازی در شهرستان گناباد کمک کرده‌اند، اظهار کرد: ما به مردم شهرستان گناباد افتخار می‌کنیم چراکه در همه کارهای خیر پیشگام هستند و به رغم وجود خشکسالی و شرایط سخت اقتصادی، در حوزه سلامت، مدارس، مساجد، تامین جهیزیه و ... کمک‌های خوبی دارند.
دکتر مرتضی تجددی، رئیس هیئت مدیره  و محمد نیکپور، مدیرعامل مجمع خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این همایش با قدردانی از کمک‌های خیرین سلامت در شهرستان های گناباد و بجستان، بخشی از اولویت‌های دانشگاه در حوزه‌های مختلف بهداشت و درمان را برای جذب کمکهای خیرین بیان کردند.
یادآور می‌شود، در پایان این مراسم با اهداء لوح سپاس از خیرین و نیکوکارانی که در اجرای پروژه‌ها و برنامه‌های حوزه سلامت، مجمع خیرین سلامت دانشگاه را یاری کردند، قدردانی شد.