امروزدوشنبه, 28 آبان 1397 17:55

کمک 15 میلیارد تومانی خیرین به حوزه سلامت در گناباد و بجستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: از ابتدای راه‌اندازی مجمع خیرین سلامت دانشگاه در اواخر سال 88 تاکنون، خیرین نیک‌اندیش حدود 150 میلیارد ریال به حوزه سلامت کمک کردند.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی در سومین همایش تجلیل از خیرین سلامت شهرستان‌های گناباد و بجستان افزود: در این مدت خیرین بالغ بر 42 میلیارد ریال برای احداث پروژه‌های بهداشتی و درمانی کمک کرده‌اند.
وی با بیان اینکه افزون بر 30 میلیارد ریال برای خرید 611 مورد تجهیزات پزشکی کمک شده است، اظهار کرد: 5 ساختمان به ارزش 22 میلیارد ریال و همچنین چند قطعه زمین به ارزش تقریبی 50 میلیارد ریال برای اجرای پروژه‌های حوزه سلامت اهدا شده است.
وی، کمک به بیماران صعب‌العلاج و بی بضاعت را از دیگر فعالیت‌های مجمع خیرین سلامت عنوان و تصریح کرد: در این راستا 1120 مورد کمک به میزان یک میلیارد و 100 میلیون ریال انجام شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به گزارشهای سازمان جهانی بهداشت در خصوص عوامل مختلف موثر بر سلامت، اظهار کرد: دانشگاه‌های علوم پزشکی گرچه در ظاهر به عنوان متولیان سلامت هستند ولی در بهترین شرایط، با همه امکانات و منابع مالی و استفاده از تمام توان و ظرفیت، تنها 20درصد عوامل موثر بر سلامت را می‌توانند مدیریت کنند و 80 درصد دیگر خارج از توان دانشگاه‌ها است.
دکتر باذلی با بیان اینکه همه ادارات، نهادها، سازمان‌های مردم نهاد و قشرهای مختلف مردم می‌توانند در ارتقای سلامت نقش‌آفرینی کنند، ابراز کرد: مجمع خیرین سلامت و اجتماعی شدن سلامت از مهمترین نمودهای مشارکت مردم در امر سلامت خودشان است.
وی با اشاره به اینکه خوشبختانه اقدامات خوبی در زمینه اجتماعی شدن سلامت و مشارکت مردم و خیرین در تامین سلامت انجام شده است، خاطرنشان کرد: مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان به رغم خشکسالی‌ها و مشکلات درآمدی خود، در بخش‌های مختلف از جمله حوزه سلامت، بامناعت طبع و بزرگواری، کمک‌های ارزنده‌ای کرده‌اند که قابل ستایش و قدردانی است.
دکتر باذلی با تاکید بر لزوم همکاری همه دستگاه‌ها و اقشار مردم در جهت ارتقای سلامت جامعه گفت: تا زمانی که مردم مشارکت نکنند، ارتقای سلامت به حد کامل و نهایی نخواهد رسید.