امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:14

اظهار رضایت ارزیابان کشوری اولین دوره اعتباربخشی آموزشی بیمارستان علامه بهلول گنابادی

در پایان اولین دوره اعتباربخشی آموزشی بیمارستان علامه بهلول گنابادی، ارزیابان ارزشیابی و اعتباربخشی بیمارستان‌های آموزشی از زیرساخت‌های موجود ابراز رضایت کردند.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، اولین اعتباربخشی آموزشی بیمارستان علامه بهلول گنابادی باحضور سه نفر از ارزیابان ارزشیابی و اعتباربخشی بیمارستان‌های آموزشی به نمایندگی از کمیسیون ملی اعتباربخشی انجام شد.این برنامه ارزشیابی با افتتاحیه و خیرمقدم رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد آغاز شد که دکتر باذلی با تشکر از حضور ارزیابان، نتیجه ارزشیابی آنها را در ارتقای کیفیت خدمات و آموزشهای بالینی بسیار موثر و کارآمد دانست.
دکتر خواجوی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گناباد و از ارزیابان کشوری اعتبار بخشی با ابراز خرسندی از استمرار اجرای ۹ بسته طرح تحول نظام سلامت، گفت: از اعتباربخشی و نقطه نظرات ارزیابان به عنوان یک فرصت برای یادگیری استفاده می‌کنیم.
دکتر میرچراغی رئیس دانشکده پزشکی هم در این مراسم با ارائه گزارشی از وضعیت موجود بیمارستان علامه بهلول گنابادی، به تشریح فضاهای فیزیکی، توانمندی‌ها، اجرای فرآیندها و وضعیت آموزش بالینی دانشجویان در این بیمارستان پرداخت.
در ادامه، دکتر ضیایی‌فرد، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر خواجه ‌میرزایی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود و دکتر رعنایی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل ضمن بازدید از بخش‌های مختلف بیمارستان و گفتگو با مدیران، کارشناسان و دانشجویان، روند اجرای فرآیندهای آموزشی پژوهشی بیمارستان را مورد بررسی و ارزیابی قرار دادند.

بیمارستان علامه بهلول گنابادی پتانسیل‌های خوبی در ساختارهای فیزیکی و نیروی انسانی دارد
دکتر ضیایی‌فرد، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اهمیت این بیمارستان به عنوان تنها بیمارستان آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، وضعیت موجود را با توجه به مدت کمی که از آغاز فعالیت بیمارستان گذشته است، خوب ارزیابی کرد.
دکتر خواجه ‌میرزایی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، وجود چنین بیمارستانی در این منطقه را بسیار ارزشمند توصیف کرد و افزود: این بیمارستان هم از نظر فضاهای فیزیکی و هم نیروهای انسانی بکار گرفته شده که بسیار علاقه‌مند، جوان و باانگیزه هستند، پتانسیل‌های خوبی دارد.
وی با بیان اینکه بسیاری از کارها به خوبی در این بیمارستان آغاز شده است، تاکید کرد: با استمرار این فرآیندها قطعا نتایج بهتری بدست خواهد آمد.
دکتر خواجه ‌میرزایی تصریح کرد: اعتباربخشی به عنوان یک روش و ابزار سیستماتیک برای بهبود کیفیت، زمانی می‌تواند اثربخشی داشته باشد که استانداردها و محتوا به عنوان وسیله‌ای دائمی و همیشگی در ذهن و روی میز مدیران باشد که خوشبختانه در اینجا به این شکل دیده می‌شود.