امروزپنج شنبه, 22 آذر 1397 17:35

اعتباربخشی یک فرآیند پویا است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در اختتامیه اولین اعتباربخشی آموزشی بیمارستان علامه بهلول گنابادی که با حضور ارزیابان کشوری برگزار شد، گفت: اعتباربخشی یک فرآیند پویا است.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی در این نشست که باحضور ارزیابان اعتباربخشی، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه، روسای دانشکده‌ها و سرپرست و جمعی از مدیران و کارشناسان بیمارستان علامه بهلول گنابادی در سالن اجلاس این بیمارستان برگزار شد، اظهار کرد: اعتباربخشی فرآیند پویایی است که باید بطور مستمر پیگیری و اجرایی شود.
وی با بیان اینکه اعتباربخشی، فرصت خوبی را برای نشان دادن نقاط ضعف و قوت فراهم می‌کند، گفت: بی شک بیمارستان علامه بهلول گنابادی به عنوان بزرگترین و مهمترین بخش بالینی، نقش موثر و کارآمدی در آموزش‌های بالینی دانشجویان به ویژه دانشجویان پزشکی ایفا می‌کند.
دکتر باذلی ادامه داد: اعتباربخشی توسط ارزیابان کشوری، فرصت مناسبی برای شناخت بهتر مشکلات و در نتیجه حرکت در جهت ارتقای آموزش‌های بالینی و کیفیت ارائه خدمات را پیش روی دانشگاه قرار می‌هد.
وی با اشاره به اینکه این اولین تجربه اعتباربخشی آموزشی بیمارستان علامه بهلول گنابادی است، از تمامی پرسنل بیمارستان و دانشگاه که در راستای ارائه خدمات باکیفیت به مردم تلاش می‌کنند، قدردانی و اظهار امیدواری کرد که با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بومی و موجود در راستای ارتقای کیفیت خدمات گام‌های خوبی برداشته شود.