امروزپنج شنبه, 22 آذر 1397 17:34

بازدید دکتر باذلی از واحدهای تحت پوشش دانشگاه در روستای جزین

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد باحضور در روستای جزین، از خانه بهداشت، مرکز جامع خدمات سلامت و پایگاه اورژانس 115 در این روستا بازدید کرد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، در راستای بازدیدهای مستمر از واحدهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد، دکتر جواد باذلی به همراه معاون بهداشت و مدیر حراست دانشگاه باحضور در یکی از دورترین روستاهای تحت پوشش دانشگاه، نحوه ارائه خدمات بهداشت و درمان را از نزدیک مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.
دکتر باذلی و همراهان پس از بازدید از بخش‌های مختلف مرکز سلامت جامعه جزین، در جمع رئیس و کارشناسان این مرکز حضور یافت و ضمن عرض خداقوت، از خدمات و تلاشهای صورت گرفته در راستای سلامت اهالی روستا تشکر کرد.
رئیس و کارشناسان این مرکز نیز با تشکر از حضور رئیس دانشگاه، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام شده، مسائل، پیشنهادات و نظرات خود را ارائه کردند.
بازدید از  پایگاه اورژانس 115 جزین، برنامه بعدی دکتر باذلی و همراهان بود که ضمن بررسی آمبولانس و تجهیزات پایگاه، در جریان میزان عملکرد و پیشنهادات کارشناسان قرار گرفتند.
بازدید از خانه بهداشت جزین آخرین برنامه بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد بود که در این بازدید، دکتر باذلی ضمن گفتگو با بهورزان و کارشناسان این خانه بهداشت، وضعیت ارائه خدمات سلامت به مراجعه کنندگان را مورد بررسی قرار داد.
دکتر باذلی در این بازدیدها، با اشاره به گستردگی ارائه خدمات حوزه بهداشت و درمان، بر لزوم ارائه خدمات باکیفیت به مراجعین تاکید کرد.