امروزپنج شنبه, 22 آذر 1397 17:32

حضور جامعه دانشگاهی علوم پزشکی گناباد در همایش روز بسیج

همزمان با 5آذر؛ روز بسیج مستضعفین، رئیس دانشگاه به همراه جمعی از اعضای هیئت رئیسه، مدیران، بسیجیان جامعه پزشکی و پایگاه مقاومت القدر در همایش بزرگ بسیجیان شهرستان گناباد با عنوان «میثاق با ولایت» شرکت کردند.

به گزارش وب‌دا، بسیجیان دانشگاه علوم پزشکی همراه با سایر بسیجیان شهرستان گناباد، پس از اجتماع در مسجد جامع و مصلی امام خمینی(ره)، با سردادن شعارهای «ای رهبر آزاده؛ آماده‌ایم آماده» ، «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل» و ... ضمن اعلام خشم و انزجار خود از استکبار جهانی، یک بار دیگر با آرمانهای امام راحل(ره)، انقلاب اسلامی و منویات مقام معظم رهبری تجدید عهد و پیمان کردند.
سردار ظریفی معاون عملیات قرارگاه ثامن‌الائمه(ع) در اجتماع بسیجیان، گفت: بسیج در میدان رزم، آزمون خود را پس داده است.
وی با بیان اینکه تا فرماندهان و جوانان بسیجی روحیه صدق و صفا و خدمت به ملت دارند، دشمن نمی‌تواند لطمه‌ای وارد کند، افزود: تفکر بسیجی باعث شده است تا انقلاب اسلامی با عبور از فتنه‌ها به سلامتی به سن چهل سالگی برسد.
یادآور می‌شود؛ کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه هم در حاشیه برگزاری این مراسم، با برپایی ایستگاه سلامت، به سنجش میزان فشارخون مراجعین پرداختند.