امروزپنج شنبه, 22 آذر 1397 17:50

همکاری دانشگاه در برگزاری مانور زلزله و ایمنی

با هدف ارتقای آمادگی در مواقع بحرانی، کارشناسان معاونت بهداشت و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مانور زلزله و ایمنی شرکت کردند.

به گزارش وب‌دا، در گرامیداشت 8 آذرماه، روز ایمنی در برابر زلزله، به همت آموزش و پرورش و فرمانداری گناباد و با همکاری هلال احمر، نیروی انتظامی، معاونت بهداشت و اورژانس دانشگاه علوم پزشکی گناباد و سایر ادارات و دستگاه‌های امدادرسان، مانور منطقه‌ای آمادگی در برابر زلزله در مدرسه دخترانه محمودیه برگزار شد.
دبیر کمیته بهداشت کارگروه سلامت در حوادث غیرمترقبه دانشگاه علوم پزشکی با اعلام این خبر گفت: در این مانور که با هدف ارزیابی آمادگی و نحوه عملکرد تیم‌ها و دستگاه‌های امدادرسان برگزار شد، تمامی اقدامات مرتبط با تخلیه ایمن، تریاژ ، انتقال مصدوم، نصب چادرهای امدادی، کار با تجهیزات بهداشتی، برنامه‌های آموزشی برای جمعیت حادثه دیده و نحوه استاندارد اطفاء حریق تمرین گردید.
 محمدرضا رادمهر افزود: در این مانور تیم عملیاتی مدیریت بلایا و فوریت‌های بهداشتی و سلامت محیط معاونت بهداشت با ترکیب کامل و با همه تجهیزات مرتبط با مدیریت و پاسخ در بحران در این مانور شرکت کردند.
حامد قربانی، فرماندار گناباد و جمعی از مسئولین شهرستان ضمن بازدید از فعالیت‌ تیم‌های عملیاتی اعزامی به مانور، از نحوه انجام اقدامات و حضور موثر تیم‌های شرکت کننده، قدردانی نمود.
یادآور می‌شود؛ پرسنل اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی هم با حضور در این مانور، با امدادرسانی به مصدومان فرضی، آمادگی خود را به نمایش گذاشتند.