امروزپنج شنبه, 22 آذر 1397 18:02

اتصال شبکه دانشگاه به شبکه ملی تبادل اطلاعات

دانشگاه علوم پزشکی گناباد از اولین دانشگاه‌های علوم پزشکی است که امکان اتصال به شبکه ملی تبادل اطلاعات را فراهم نموده است.

مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه گفت: با پیشرفت فناوری اطلاعات و ایجاد بسترهای زیرساخت در کشور، لزوم حرکت در مسیر ارائه خدمات الکترونیک یکپارچه در این بستر بیش از پیش احساس می‌شود که در این راستا، مرکز ملی تبادل اطلاعات جهت به اشتراک گذاری خدمات الکترونیکی بین دستگاه‌های دولتی در بستر شبکه ملی اطلاعات ایجاد گردید.
مهندس عبدالرضا شرقی افزود: در همین راستا با اعلام سازمان فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر لزوم استفاده کاربران شبکه گسترده وزارت بهداشت از بستر شبکه ملی تبادل اطلاعات جهت دسترسی به سامانه‌های دیگر سازمان‌ها با استفاده از روش‌هایی که امنیت ارتباط را تامین نماید، الزامی می‌گردید.
وی تصریح کرد: به همین منظور در دانشگاه تجهیزات مربوط به اتصال به شبکه ملی تبادل اطلاعات طبق دستورالعمل وزارت بهداشت با هزینه‌ای بالغ بر پنج میلیارد ریال خریداری گردید و با نصب و راه‌اندازی این تجهیزات کاربرانی که از طرف دانشگاه مجوز ارتباط با شبکه گسترده وزارت بهداشت را داشته باشند، می‌توانند از سامانه‌هایی که به شبکه ملی تبادل اطلاعات متصل هستند، استفاده کاربری نمایند.
مهندس شرقی خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی از اولین دانشگاه‌های علوم پزشکی است که امکان اتصال به شبکه ملی تبادل اطلاعات را فراهم نموده است و در این زمینه از جناب آقای مهندس حسن‌زاده، مسؤول زیرساخت توسعه شبکه دانشگاه که پیگیری و هماهنگی لازم با کارشناسان وزارت را در زمان مقرر انجام داده‌اند، تشکر و قدردانی می‌نمایم.