امروزپنج شنبه, 22 آذر 1397 17:35

پیام تبریک رئیس دانشگاه در گرامیداشت روز دانشجو

دکتر جواد باذلی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در پیامی با گرامیداشت روز دانشجو، این روز را به دانشجویان تبریک گفت .630x580-equal images_akhbar_1397_06_Dr-Bazeli97 به گزارش وب دا، متن این پیام به این شرح است:

به نام خدا

شانزدهم آذرماه، که به پاس حماسه دانشجویان در 16 آذر سال 1332 و به یادبود شهدای عزیز دانشجو مزین به نام دانشجو شده است، فرصتی مغتنم برای نکوداشت و بازخوانی دوباره این رویداد حماسی و ماندگار است که نشان از نقش موثر دانشجویان و جامعه دانشگاهی در تاریخ سازی ایران عزیز دارد.
دانشجویانی که به گواه تاریخ، همواره در تحولات تعیین کننده کشور نقشی مهم را بر عهده داشته اند و حضور آگاهانه و خردمندانه شان از آغازین روزهای مبارزاتی مردم برای پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران و پس از آن در ایام دفاع مقدس برای حفظ این مرز و بوم، و در تمام سال های پس از آن در برابر توطئه های دشمنان قسم خورده این سرزمین و انقلاب اسلامی، ستودنی است.
بی شک دانشجویان عزیز در این دوران نیز با تکیه بر سابقه افتخار آمیز خود و بصیرتی انقلابی و ملی، در سنگر علم و دانش برای اعتلای ایران عزیز و سرافرازی مردمانش خواهند کوشید و نام دانشجو را همچنان بزرگ، عزیز و افتخار آفرین خواهند داشت.
اینجانب به عنوان عضوی از جامعه دانشگاهی، این روز عزیز را به همه دانشجویان فهیم و فرهیخته ایران اسلامی، بویژه دانشجویان عزیزم در دانشگاه علوم پزشکی گناباد تبریک و تهنیت عرض می نمایم و برای این عزیزان سلامتی و سربلندی را از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم و امیدوارم با جهد و کوشش عالمانه و خردمندانه در عرصه علم و دانش، بتوانند در تحقق اعتلای ایران سربلند نقشی ارزنده ایفا نمایند.

دکتر جواد باذلی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد