امروزپنج شنبه, 22 آذر 1397 17:33

دورهمی گنابادی‌ها و بجستانی‌های مقیم تهران به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی

به همت دانشگاه علوم پزشکی گناباد، برای اولین بار، گردهمایی مشترک گنابادی‌ها و بجستانی‌های مقیم تهران باهدف هم‌اندیشی در راستای ارتقای حوزه سلامت منطقه برگزار شد.

به گزارش وب‌‌دا، این گردهمایی با استقبال خوب گنابادی‌ها و بجستانی‌های مقیم تهران مواجه شد به گونه‌ای که دقایقی پس از شروع مراسم، ظرفیت سالن اصلی برگزاری مراسم تکمیل شد و سایر مهمانان در سالن مجاور و از طریق ویدئوکنفرانس شاهد این مراسم بودند.
سخنرانی پورهاشمی مشاور وزیر بهداشت در مناطق محروم و قائم مقام دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور، دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، خانم یونسی رئیس اداره خیرین سلامت معاونت اجتماعی وزارت بهداشت و نیکپور مدیرعامل مجمع خیرین سلامت دانشگاه، اجرای موسیقی سنتی چکه توسط گروه هنری هاتف، پخش سرود محلی شهرستان‌های گناباد و بجستان، اجرای موسیقی توسط عرفان شرقی از خواننده‌های بجستانی، پخش کلیپ معرفی دانشگاه، پخش فیلم شعرخوانی اختصاصی اسفندیار فیاضی از محلی‌سراهای گنابادی و پذیرایی از مهمانان با آش محلی از جمله برنامه‌های اجرا شده در این مراسم بود.
همچنین در این گردهمایی، اطلاعات شرکت‌کنندگان از طریق تکمیل فرم‌هایی اخذ شد تا ارتباط دانشگاه علوم پزشکی با آنها استمرار یابد و بتوان از ظرفیت‌های بالقوه موجود استفاده کرد.