امروزپنج شنبه, 22 آذر 1397 17:52

اجتماعی کردن سلامت یک ضرورت است

رئیس اداره خیرین سلامت معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در گردهمایی گنابادی‌ها و بجستانی‌های مقیم تهران و تجلیل از خیرین سلامت بر ضرورت اجتماعی کردن سلامت تاکید کرد.

به گزارش وب‌دا، خانم یونسی با بیان اینکه معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از سال 95 با هدف اجتماعی کردن سلامت تشکیل شد، اظهار کرد: در طی سالهای گوناگون به دلیل شرایط خاص، ایجاد جایگاهی برای جذب مشارکت افراد در حوزه سلامت مغفول مانده بود که خوشبختانه با ایجاد معاونت اجتماعی، حرکت در راستای اجتماعی کردن سلامت آغاز شد.
وی با بیان اینکه تجلی عینی جنبه اجتماعی شدن سلامت را به خوبی می‌توان در گردهمایی شما گنابادی‌ها و بجستانی‌ها دید، اظهار داشت: خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی گناباد جزو اولین دانشگاه‌هایی است که گردهمایی گنابادی‌ها و بجستانی‌های مقیم تهران را برگزار کرد و حضور پرشور آنها در این مراسم نشان دهنده علاقه‌مندی فراوان به زادگاهشان است.
خانم یونسی اظهار امیدواری کرد که مشارکت گنابادی‌ها و بجستانی‌ها به گونه‌ای باشد که بتوانیم مجمع خیرین سلامت این دانشگاه را به عنوان یک الگو به همه کشور معرفی کنیم.
وی با بیان اینکه معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دنبال تحقق سهم 80 درصدی عوامل موثر بر سلامت سایر دستگاه‌ها، نهادها و اقشار مردم است، عنوان کرد: هماهنگی بین بخشی یکی از رسالت‌های این معاونت است و این گردهمایی نمونه‌ای از این هماهنگی است.
خانم یونسی افزود: مشارکت مردم، خیرین سازمان‌های مردم نهاد، موسسات خیریه و گروه‌های داوطلب جهادی که برنامه‌های بهداشتی، درمانی و آموزشی را در مناطق محروم انجام می‌دهند، محورهای دیگری از فعالیت‌های انجام شده در راستای اجتماعی شدن سلامت است.
وی با بیان اینکه باید همه عوامل را کنار هم قرار دهیم تا اجتماعی شدن سلامت محقق شود، گفت: استفاده از ظرفیت‌های موجود شهرستان مثل هنرمندان، ورزشکاران و ... به عنوان سفیران سلامت هم در اجتماعی شدن سلامت بسیار موثر است.
خانم یونسی با اشاره به اینکه کمک‌های حوزه سلامت فقط صرفا مربوط به ساخت و ساز نیست، خاطرنشان کرد: باید نیازهای سلامت را در ابعاد مختلف ارائه کنیم چراکه به انواع کمک‌های مالی، فکری، پژوهشی و ... نیازمند هستیم.
وی، ارزش ریالی کمک‌های خیرین در سال96 را 1700 میلیارد تومان عنوان و بیان کرد: هم‌اکنون 870 موسسه خیریه و بالغ بر 680 سازمان مردم نهاد در حوزه سلامت همکاری و مشارکت دارند.