امروزپنج شنبه, 22 آذر 1397 17:34

کمک 6 هزار میلیارد تومانی خیرین به بخش سلامت

مشاور وزیر بهداشت و قائم مقام دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور در گردهمایی گنابادی‌ها و بجستانی‌های مقیم تهران و تجلیل از خیرین سلامت که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد، گفت: از ابتدای تشکیل مجمع خیرین سلامت تاکنون، بیش از 6 هزار میلیارد تومان توسط خیرین به این بخش کمک شده است.

به گزارش وب‌‌دا، پورهاشمی با بیان اینکه تاکنون 310 شعبه مجمع خیرین سلامت در سراسر کشور ایجاد شده است، اظهار کرد: علاوه بر این کمک‌های نقدی، 14میلیون مترمربع زمین نیز در نقاط مختلف کشور برای احداث پروژه‌های حوزه بهداشت و درمان توسط خیرین اهدا شده است.
وی افزود: بیش از هفت هزار داوطلب خیر در هیئت امنا و هیئت مدیره مجامع خیرین سلامت کشور داریم و توانسته‌ایم 100هزار خیر جذب کنیم.
پورهاشمی با بیان اینکه قبل از انقلاب اسلامی، فقط در چند مرکز استان دانشگاه علوم پزشکی داشتیم، ابراز کرد: امروز در 66 شهر در سطح کشور، دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی داریم که از خدمات بزرگ جمهوری اسلامی است.
وی با تاکید بر اینکه در هیچ کجای دنیا، سلامت به تنهایی توسط یک دستگاه یا سازمان تامین شدنی نیست، خاطرنشان کرد: برای مرتفع نمودن نیازهای بخش سلامت، باید قشرهای مختلف مردم با حرکت جمعی به کمک دانشگاه‌ها بیایند.
مشاور وزیر بهداشت و قائم مقام دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور تصریح کرد: مجمع خیرین سلامت با ایجاد شرایط و بستر مناسب، زمینه‌ای را فراهم کرده است که هر فردی در هر کجای کشور و با هر مبلغی می‌تواند به عنوان یک خیر در ارتقای سلامت جامعه نقش‌آفرینی کند؛ البته فقط کمک مالی مطرح نیست و هر کسی می‌تواند با کمک‌های معنوی و توانمندی‌های خود یاری‌گر مجمع خیرین سلامت باشد.
پورهاشمی با اشاره به ظرفیت بالای مجمع خیرین سلامت کشور گفت: در سال 93 با بررسی‌های انجام شده، نیاز به احداث دو هزار خانه بهداشت احصا شد و 50درصد هزینه هر کدام توسط وزارت بهداشت و مابقی توسط استانداری‌ها و خیرین سلامت پرداخت شد و طی مدت 15 ماه به بهره‌برداری رسید.
وی ادامه داد: از سال 95 بر اساس بررسی‌های انجام شده، عملیات اجرایی بیش از 7هزار پروژه در بخش بهداشت و درمان با دو میلیون و 300هزار متر مربع آغاز شد که سه هزار پروژه آن، شهریورماه امسال تحویل شد و بقیه نیز تا شهریور سال آینده تکمیل می‌شود.
پورهاشمی از گنابادی‌ها و بجستانی‌های مقیم تهران خواست تا هر کدام به عنوان یک مبلغ زمینه حضور و کمک نیکوکاران به مجمع خیرین سلامت را فراهم کنند.
مشاور وزیر بهداشت و قائم مقام دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور در پایان این جلسه 500 میلیون ریال برای تامین بخشی از تعهد خیرین در زمینه اجرای 31 پروژه بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد اختصاص داد.