امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 03:43

کمک 150 میلیارد ریالی خیرین به حوزه سلامت شهرستان‌های گناباد و بجستان

مدیرعامل مجمع خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: از ابتدای راه‌اندازی این مجمع در اواخر سال 88 تاکنون، خیرین نیک‌اندیش حدود 150 میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان‌های گناباد و بجستان کمک کردند.

به گزارش وب‌دا، محمدجان نیکپور در گردهمایی گنابادی‌ها و بجستانی‌های مقیم تهران و تجلیل از خیرین سلامت در مرکز همایش‌های رازی تهران با بیان این خبر گفت: در این مدت خیرین بالغ بر 42 میلیارد ریال برای احداث پروژه‌های بهداشتی و درمانی کمک کرده‌اند.
وی با بیان اینکه حدود 29 میلیارد ریال برای خرید 316 مورد تجهیزات پزشکی کمک شده است، اظهار کرد: 295 مورد تجهیزات غیرپزشکی به ارزش دو میلیارد ریال نیز توسط خیرین خریداری و اهدا گردیده است.
 مدیرعامل مجمع خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد تصریح کرد: در طی فعالیت این مجمع، 14553 مترمربع زمین به ارزش  50  میلیارد و 690 میلیون ریال و چهار ساختمان به ارزش 21 میلیارد و 500 میلیون ریال توسط خیرین اهدا شده است.
نیکپور، کمک به بیماران صعب‌العلاج و بی بضاعت را از دیگر فعالیت‌های مجمع خیرین سلامت عنوان کرد و گفت: در این راستا 1292 مورد کمک به میزان یک میلیارد و 150 میلیون ریال انجام شد.
وی در پایان بخشی از اولویت‌ها و نیازهای دانشگاه در حوزه‌های مختلف آموزشی، بهداشتی و درمانی را برای جذب کمک‌های خیرین بیان کرد.