امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 04:51

بدون وجود دانشگاه، جامعه به سمت خمودگی می‌رود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در آیین بزرگداشت روز دانشجو گفت: بدون وجود دانشگاه، جامعه به سمت خمودگی می‌رود.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی در این مراسم که باحضور نماینده مردم شهرستان های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، جمعی از مدیران، اعضای هیئت علمی، اساتید و دانشجویان در سالن همایش‌های کوثر برگزار شد، گفت: نامگذاری روزی به نام یک گروه خاص در تقویم کشور نشان دهنده جایگاه و اهمیت آن گروه است و دانشجویان به عنوان قشری جوان و پویا در همه عرصه‌های مختلف به ویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، نقش و حضوری فعال داشته‌اند.
وی از دانشجویان به عنوان آینده‌سازان کشور یاد کرد و افزود: اگر در کشوری دانشگاه نباشد، ایده، فکر، اندیشه و تفکر نقادانه نخواهد بود و جامعه به سمت خمودگی می‌رود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی، نقش دانشگاهیان را در بخش‌های مختلف حیاتی دانست و ادامه داد: در شهرستان گناباد، اهمیت و نقش دانشجو بیشتر و پررنگ‌تر است چراکه 25درصد جمعیت دانشجو هستند.
دکتر باذلی خاطرنشان کرد: افتخار می‌کنم که از این ظرفیت خوب دانشجویی بتوانیم بیشترین استفاده را ببریم و دانشجویان با پیشنهادات، نظرات و ایده‌های خود بتوانند در تصمیم‌گیری‌ها، نقش‌آفرینی بیشتری داشته باشند.
وی در ادامه به بیان بخشی از مطالبات مقام معظم رهبری از دانشجویان پرداخت و گفت: داشتن شرح صدر سیاسی، پرهیز از تصمیم‌گیری‌های نسنجیده، حفظ جریان دانشجویی و جنبش انتقادی، داشتن نگاه تفسیرگرایانه و حقیقت طلب نسبت به اوضاع کشور، امید داشتن و .... از مهمترین مطالبات رهبری از جریان دانشجویی است.
دکتر باذلی، تحصیل علم را به عنوان مهمترین رسالت دانشجو نام برد و افزود: کشور به وجود افراد عالم، متخصص و متعهد برای آینده نیازمند است.
وی تاکید کرد: تلاش مجموعه دانشگاه بر این است تا بهترین شرایط را از نظر آموزشی، رفاهی و ... برای دانشجویان فراهم کنیم تا آنها با کمترین دغدغه به تحصیل علم و تهذیب نفس بپردازند.
دکتر باذلی سخنان خود را با جمله‌ای از شهید دکتر بهشتی به پایان رساند که فرمود:«دانشجو موذن جامعه است، اگر خواب بماند، نماز امت قضا می‌شود.»