امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 08:36

تجلیل از بهورزان و مراقبین سلامت نمونه دانشگاه

در مراسمی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد و نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، از بهورزان و مراقبین سلامت نمونه دانشگاه تجلیل شد.

به گزارش وب‌دا، نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی در این مراسم که در تالار اجتماعات شهید دکتر چمران دانشگاه برگزار شد به اجرای طرح تحول نظام سلامت پرداخت و گفت: امیدوارم با اجرای کامل نظام ارجاع توجه بیشتری به حوزه بهداشت شود.
دکتر بنایی از تلاش‌ها و فعالیت‌های دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی، اعضای هیئت رئیسه، مدیران و کارکنان دانشگاه قدردانی کرد و گفت: خوشبختانه تیم مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی با همه توان در راستای ارتقای سلامت جامعه تلاش می‌کنند.
 در پایان این مراسم با اهدا لوح سپاس و هدیه، از نسرین سمیعی به عنوان بهورز نمونه کشوری، مژگان زارع‌پور، معصومه حقیری و صغری رستمی به عنوان بهورزان نمونه دانشگاه، یوسفعلی اسکندری مربی نمونه و رضا پورعابدین و زهراسادات موسوی مراقبین سلامت نمونه تجلیل شد.
شایان ذکر است، پخش کلیپ، اجرای موسیقی، نمایش طنز و برگزاری مسابقه از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.