امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 08:38

بهورزان و مراقبین سلامت سربازان خط مقدم جبهه سلامت هستند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در آیین گرامیداشت روز بهورز گفت: بهورزان و مراقبین سلامت سربازان خط مقدم جبهه سلامت هستند.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی در این مراسم که باحضور بهورزان و مراقبین سلامت در تالار اجتماعات شهید دکتر چمران برگزار شد، اظهار کرد: حدود 50 سال قبل، بیماری‌های واگیردار در کشور بیداد می‌کرد ولی خوشبختانه با ساختار نظام شبکه و زحمات بهورزان این بیماری‌ها کنترل شد.
وی با بیان اینکه هم‌اکنون 80 بهورز و 34 مراقب سلامت در دانشگاه علوم پزشکی گناباد مشغول ارائه خدمت هستند، افزود: بهورزان جزء زحمت‌کش‌ترین دست‌اندرکاران حوزه سلامت هستند که در دورترین نقاط، با کمترین امکانات و سطح توقع، بطور شبانه‌روزی به مستحق‌ترین و محرومترین افراد جامعه ارائه خدمت می‌کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه در حوزه سلامت از سه ماه قبل از تولد تا زمان فوت برای افراد برنامه و فعالیت وجود دارد، تاکید کرد: اگر بهورزان به درستی وظایف و مراقبت‌های خود را انجام دهند، مشکلات و هزینه‌های زیادی که ممکن است به حوزه درمان تحمیل گردد، کاهش می‌یابد.
دکتر باذلی تاکید کرد: دنیا از نظام شبکه‌های بهداشتی درمانی ایران الگو برداشت و اگر این ساختار و در راس آن بهورزان نبودند، تغییر در بیماری‌ها اتفاق نمی‌افتاد.
وی با اشاره به تغییر سیمای بیماری‌ها به سمت بیماری‌های غیرواگیر، گفت: این امر مسئولیت بهورزان و مراقبین سلامت را افزایش داده است چراکه اگر اقدامات لازم برای پیشگیری انجام نشود، مشکلات حوزه سلامت بیشتر خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در پایان از حمایت‌ها و همراهی‌های دکتر بنایی نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی قدردانی و اظهار امیدواری کرد که مجموعه دانشگاه با همکاری و همراهی همه دستگاه‌ها و آحاد مردم بتواند در راستای ارتقای سلامت جامعه گام‌های محکم‌تری بردارد.