امروزیکشنبه, 30 دی 1397 19:22

ایده‌ها و پیشنهادات ارائه شده در همایش گنابادی‌ها و بجستانی‌های مقیم تهران جمع بندی شد

نظرات، طرح ها و پیشنهادات ارائه شده در همایش گنابادی ها و بجستانی های مقیم تهران و کمک های اعلام شده توسط خیرین سلامت، توسط دانشگاه علوم پزشکی گناباد جمع بندی و به منظور تحقق موارد قابل اجرا، در مرحله ارزیابی و بررسی قرار گرفت.630x580-equal images_akhbar_1397_06_Dr-Bazeli97

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی ضمن اعلام این مطلب، با صدور پیامی از حضور صمیمانه گنابادی‌ها و بجستانی‌های مقیم تهران قدردانی کرد و خبر از برگزاری مراسمی مشابه در مشهد مقدس داد.
متن پیام به این شرح است:
به نام خدا
سلامت افراد جامعه از عوامل اصلی پویایی، رشد و توسعه آن محسوب می‌شود و بی تردید ارتقای سلامت جامعه بدون همکاری بخش‌های مختلف و آحاد مردم امکان‌پذیر نیست.
کمک‌های معنوی و مادی قشرهای مختلف مردم می‌تواند وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه‌های علوم پزشکی را در تحقق سرمایه ارزشمند سلامتی یاری کند و جای بسی خوشحالی است که همشهریان فهیم و فرهیخته‌ام در شهرستان‌های گناباد و بجستان، علاوه بر کمک‌های فکری و معنوی، و ارائه طرح‌ها و پیشنهادات سازنده خود، بیش از 120 میلیارد ریال در طی فعالیت مجمع خیرین سلامت به بخش‌ها و فعالیت‌های متنوع حوزه سلامت کمک نموده‌اند.
گرچه توفیق انجام کار خیر، نعمت بزرگی از جانب خداوند متعال است که نصیب هر کسی نمی‌شود و تشکر حقیقی از آنها نزد قادر متعال محفوظ است ولی من و همکارانم در دانشگاه علوم پزشکی هم بر آن شدیم تا به رسم یادبود و قدرشناسی از خیرین حوزه سلامت تجلیل نماییم.
تجلیل از خیرین حوزه سلامت فرصت مناسبی را برای دورهمی گنابادی‌ها و بجستانی‌های مقیم تهران فراهم کرد و این همشهریان عزیز که دل در گرو پیشرفت و آبادنی و توسعه شهرشان دارند باحضور باشکوه و مثال‌زدنی خود، شبی بانشاط و خاطره‌انگیز را رقم زدند.
اینجانب با قدردانی از ایثار و نیکوکاری خیرین نیک‌اندیش، از حضور گسترده گنابادی‌ها و بجستانی‌های مقیم تهران که زمینه دلگرمی ما را فراهم کردند و نیز مشارکت خوب این عزیزان در ارائه طرح ها و پیشنهادات قابل اعتنا در مسیر توسعه سلامت منطقه سپاسگزاری می‌نمایم و به استحضار می‌رسانم که نظرات، طرح ها و پیشنهادات ارائه شده در همایش و کمک های اعلام شده توسط خیرین سلامت، توسط گروهی از همکاران محترم جمع بندی و به منظور تحقق موارد قابل اجرا، در حال ارزیابی و بررسی است.
این همراهی صمیمانه ما را بر آن داشت تا مقدمات برگزاری دورهمی گنابادی‌ها و بجستانی‌های مقیم مشهد مقدس را برای اسفندماه سال جاری فراهم نماییم که اطلاعات تکمیلی آن به زودی به استحضار خواهد رسید.
پیشاپیش از گنابادی‌ها و بجستانی‌های مقیم مشهد دعوت می‌نمایم تا باحضور و همراهی خود در این دورهمی، دانشگاه علوم پزشکی را در راستای ارتقای سلامت مردم منطقه یاری نمایند.

دکتر جواد باذلی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد