امروزدوشنبه, 27 خرداد 1398 13:50

پیام تسلیت رئیس دانشگاه در پی ارتحال آیت الله هاشمی شاهرودی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به مناسبت ارتحال آیت الله هاشمی شاهرودی، رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام پیام تسلیتی صادر نمود.Tasliat

به گزارش وب دا متن این پیام بدین شرح است:

بسمه تعالی
شنیدن خبر ارتحال عالم مجاهد و وارسته و فقیه بزرگوار حضرت آیت‌الله هاشمی شاهرودی موجب تأسف و تألم فراوان گردید.
آیه الله شاهرودی از ذخائر ارزشمند حوزه های علمیه قم و نجف و نظام جمهوری اسلامی ایران بودند.
ایشان مرجع تقلیدی گرانقدر، نائب رئیس اول مجلس خبرگان رهبری، رئیس سابق قوه قضائیه، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، از فقهای شورای نگهبان و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بودند که منشاء خدمات بسیاری برای انقلاب اسلامی شدند.
اینجانب ارتحال یاور همیشگی حضرت امام (ره) و مقام‌معظم رهبری (مدظلّه العالی) را به ملت شریف ایران اسلامی و مردم متدین و فهیم منطقه و جامعه دانشگاهی شهرستان گناباد تسلیت عرض می نمایم و برای آن فقید سعید، رحمت و رضوان الهی و صبر جمیل و اجر جزیل برای بازماندگان را از درگاه حضرت حق مسئلت می نمایم.

دکتر جواد باذلی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد