امروزدوشنبه, 05 فروردين 1398 23:24

قدردانی امام جمعه گناباد از دکتر باذلی

امام جمعه گناباد و رئیس ستاد برگزاری جشنواره شهید ابراهیم هادی، از حمایت‌های دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی در جهت هرچه بهتر برگزار شدن این جشنواره قدردانی کرد.

به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب از شهدا به عنوان چراغ هدایت یاد کرد و افزود: شهدا بهترین الگوها برای جوانان هستند و در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی به دلیل حضور خیل زیادی از جوانان و نقش‌آفرینی در فرهنگ جامعه، بیش از هر جای دیگری نیازمند تبیین سیره شهدا هستیم.
وی با اشاره به برگزاری این جشنواره در بخش‌های عمومی و دانشگاهی، اظهار داشت: هم از نظر کمی و هم به لحاظ کیفی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی در بخش‌های کتبی و تولید آثار هنری حضور خوب و چشمگیری داشتند.
دکتر باذلی هم تبیین سیره شهدا را از رسالت‌های اصلی دانشگاه‌ها بیان و اظهار کرد: مجموعه مدیریتی دانشگاه در کنار تقویت آموزش‌های دانشجویان، از برنامه‌های فرهنگی، هنری و معنوی که در راستای تعالی آنها برگزار می‌شود، حمایت می‌کند.