امروزدوشنبه, 27 خرداد 1398 13:46

افزایش کیفیت خدمات و رضایت‌مندی بهتر، اولویت دانشگاه است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جمع متخصصین جدید این دانشگاه گفت: افزایش کیفیت خدمات و رضایت‌مندی بهتر مردم، اولویت دانشگاه است.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی افزود: مردمی که سلامت آنها به مخاطره افتاده، انتظار دارند تا در هنگام مراجعه برای دریافت خدمات، با روی گشاده به آنها خدمت ارائه شود و تلاش مجموعه مدیریتی دانشگاه نیز در این راستا است.
وی اظهار کرد: تمام تلاش خود را بکار می‌گیریم تا در حد توان، با فراهم نمودن بهترین شرایط برای حضور متخصصین، زمینه ارائه خدمات مناسب آنها به مردم را ایجاد نماییم.
دکتر باذلی با اشاره به پیشرفت‌های چند دهه اخیر در حوزه سلامت شهرستان‌های گناباد و بجستان، خاطرنشان کرد: در حالی که در سه دهه قبل، خدمات پزشکی تنها باحضور چند پزشک خارجی ارائه می‌شد، ولی امروز شاهد حضور حدود 100 پزشک عمومی و بیش از 50 متخصص در این منطقه هستیم.
وی اظهار کرد: بیمارستان علامه بهلول گنابادی باحضور متخصصان توانمند، تجهیزات مناسب و به روز و فضاهای استاندارد به یک برند قابل اعتنا در منطقه جنوب خراسان رضوی تبدیل شده است.
دکتر باذلی افزود: خوشبختانه با اعتماد خوب ایجاد شده از همه شهرهای اطراف به بیمارستان علامه بهلول گنابادی مراجعه کننده داریم.
وی تاکید کرد: به رغم مشکلات مالی وجود و تاخیر در پرداخت مطالبات کادر درمانی و پرسنل بیمارستان علامه بهلول گنابادی، اما همه مجموعه با همت و غیرت در راستای ارائه خدمت به مراجعین تلاش می‌کنند.